Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pat - kciuki i daj znac!
Margo - może to już zmiana na stałe, dojrzewają nam dzieci, trzeba mieć nadzieję :-) Mój też ostatnio noce lepsze.
jadę jutro na 2 tygodnie do mamy, pewnie znowu się nie będę umiała zorganizować.
a wczoraj piekłam z córką ciasteczka, bo ostatni dzień przedszkola przed wakacjami i zaniosłyśmy dzisiaj paniom :-)
Buźka!
Pat jedz jedz jesli chce peknac niech to zrobi pod kontrola
echh dobrze ze my nie musielismy przez to przechodzic trzymam kciuki zeby to tak sie zrobilo zeby maluszek nie cierpial i koniecznie daj znac po :/
Więc...mały ma założony oklad z sody. Zajęte jest kilka węzłów. Jutro mamy zgłosić się do poradni na 13:40 i jeżeli będzie chociaż minimalna poprawa to leczymy miejscowo ale jeżeli poprawy nie będzie to mały jutro idzie pod narkoze i wycinaja bo to już jest helbocace czy coś takiego i nic innego się z tym nie da zrobić. Ale mam nadzieję ze peknie samo bo nie wyobrażam sobie oddawać go pod narkoze...
Pat o kurcze strasznie mi przykro co to jest to helbocace co napisalas ??a
to ze zajete kilka wezlow to wiesz po usg czy palpacyjnie to sprawdzili ?
jakiej specjalizacji lekarz go badal ?