Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doli,
jedyne, do czego Cie namawiałam, to żebyś nie bała się wyzwań Aczkolwiek świetnie rozumiem Twoje wątpliwości. Sama wiesz najlepiej czego chcesz od życia i jak chcesz żyć. Ważne byś była zadowolona z własnej decyzji - choć jej nigdy pewnym być się nie da Nie rób niczego na siłę, nigdy, bo będziesz nieszczęśliwa...
sataga,
moja tez pcha rączki na potęgę - taka kolej rzeczy Urocze łóżeczko
Doli,
Czasem "rozsądek" nas też za bardzo ogranicza, czasem trzeba zaryzykować - i to mówię ja, która kiedyś nie ryzykowała, aż w końcu się odważyła i marzenia zaczęły się spełniać Byle to robić z głową Pogadaj jeszcze raz z mężem. Inne rodziny jakoś sobie dają tam radę, więc chyba nie jest tak źle Tak czy inaczej sama podejmij decyzję. I w ogóle już nie pytaj o zdanie forumowiczek, bo Ci tylko w głowie niepotrzebnie namieszamy