Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kifsi jak chcesz karmic to w ruch laktator i duzo karmi.
Widze ze Tymki to daja nam popalic. Moj tez skazowiec.
Ja wczesniej pilam do kawy sojowe ale podobno tez uczula i teraz kozie. Czym smarujesz go? Ja przeszlam na cetapil.
Moja po szczepieniu ma się dobrze. Mam tylko wrażenie, że nóżka jej lekko spuchła w miejscu ukłucia. Ale nic ją nie boli i nie meczy. Mała nie jest marudna. Dzień jak co dzień. Czy taka reakcja na szczepionkę jest normalnym objawem? Nie chodzi mi o taki guzek po ukłuciu tylko właśnie opuchnięcie mięśnia.
Nacias ja właśnie jak prywatne usg robiłam to było długo i lekarz wsio powiedział i jakoś tak wiedziałam co i jak a dziś jakaś masakra
Gucio leży po kąpieli na przewijaku i szarpie miski z karuzeli i się cieszy na głos boski widok
Nacias a Twój mały poznał już swoje stopy? Bo widzę że głowę już ładnie dźwiga. A mój razem z dźwiganiem głowy poznał swoje nogi... I już z miesiąc wie że ma nogi i próbował łapać stopy i jak mu się w końcu udało to trzymał.i puścić nie.chciał
Lekarz nam.ostatnio nie wierzył że 3miesiace ledwo skończył a taki wariat...
pat - mój też ostatnio stopy odkrył i prawie już do buzi nimi sięga :-) ale on starszy, z 2.04. dla mnie to jest mega, bo starsza nie brała stóp do buzi, a tak na to czekałam