reklama

Kwietniowki 2015

Kifsi jak chcesz karmic to w ruch laktator i duzo karmi.
Widze ze Tymki to daja nam popalic. Moj tez skazowiec.
Ja wczesniej pilam do kawy sojowe ale podobno tez uczula i teraz kozie. Czym smarujesz go? Ja przeszlam na cetapil.

reklama
Moja po szczepieniu ma się dobrze. Mam tylko wrażenie, że nóżka jej lekko spuchła w miejscu ukłucia. Ale nic ją nie boli i nie meczy. Mała nie jest marudna. Dzień jak co dzień. Czy taka reakcja na szczepionkę jest normalnym objawem? Nie chodzi mi o taki guzek po ukłuciu tylko właśnie opuchnięcie mięśnia.

Asia opuchnięte miejsce po szczepieniu może być można tu altacetem smarować

My dziś po kontroli usg bioder i normalnie usg trwało razem z opisem itp 3 minuty pacjenci umówieni co 5 minut żenada ale to cały NFZ

Nacias ja właśnie jak prywatne usg robiłam to było długo i lekarz wsio powiedział i jakoś tak wiedziałam co i jak a dziś jakaś masakra
Gucio leży po kąpieli na przewijaku i szarpie miski z karuzeli i się cieszy na głos boski widok

Gucio

Załączniki

• 1437676924686.jpg
    1437676924686.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 77
  • 1437676952366.jpg
    1437676952366.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 79
Nacias a Twój mały poznał już swoje stopy? Bo widzę że głowę już ładnie dźwiga. A mój razem z dźwiganiem głowy poznał swoje nogi... I już z miesiąc wie że ma nogi i próbował łapać stopy i jak mu się w końcu udało to trzymał.i puścić nie.chciał :D
Lekarz nam.ostatnio nie wierzył że 3miesiace ledwo skończył a taki wariat...:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry