reklama

Kwietniowki 2015

Najprawdopodobniej zapalenie jelita...ale chyba licze ze to prawda bo brzmi mało groźnie ;) nifuroksazyd czy cos takiego, antybakteryjny.

Milia przeciwbólowo to tylko rozkurczowe, M juz planował jakiś ibum kupić ale nu powiedziałam że oszalał...takie silne tylko drażnią układ pokarmowy. I musi slodzic glukoza...mmm

Ostatnia edycja:
reklama
Pat o kurcze, zdrowia dla męża! to się nagotujesz jak dla dzidziusia ;D

milia dzięki oby przeszło...

Olusia u mnie wiatr głowe urywa, drzewa kładzie oddychac się nie da :/ do tego jest bardzo ciepło- z 20 stopni a jak zawieje to ciary przechodzą :/

Pat współczuję chorego chłopa w domu bo to gorsze od chorego dziecka
A rąk na poważnie to oby mu szybko przeszło bo to nic fajnego ból jelit itp

A ja dziś szybki obiad sos śmietankowy z boczkiem i do tego gniocchi

Pat, niech się oszczędza biedny, musi się strasznie męczyć...

U mnie ostatnio był krupnik, a na dziś w planach mam zawijańce z ciasta francuskiego ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami, chyba że odechce mi się robić ;)

Oj obiady , jak ja nie cierpie wymyslc , zrobic co innego ale zdecydowac co to masakra ;/ U mnie dzis standardowo - kotlety z piersi.
mila - zjadlabym takie zawijance ale sama bym musial jesc , moj M nie znosi szpinaku;/

200 zł za wizyte kurcze niezla cena, ja place w luxmedzie 100 zł wizyta i 100 zł ?USG u innego no i planowo bede miala tylko 4 , no a w sumie teraz uciekłam od nich do prywatnego gabinetu mojej gin ale ceny takie same. Mysle roznica to dlatego ze ja na wschodzie i Lublin to nie takie duze miasto.

Ja to się wkurzylam bo mogłam wejść z nim do tego lekarza bo przecież on o połowie rzeczy zapomniał...-_- w domu go mieć nie będę bo do pracy musi chodzić, nie może sobie na zwolnienie pozwolić niestety wiec będzie się męczył w robocie...ale powiem Wam że mi ulzylo, byle by to wyleczył i na tym się skończyło.

U nas dzisiaj cieplutko :) aż miło było z domu wyjść, wiatru prawie wcale

Doli zdrówka :) ♥️♥️♥️♥️

Neta super ze telefon działa lol :tak:

Dzwoniłam za paczka , a ona poszła do Adidasa jak zwrot :szok: nigdy nic z Adasia nie zamawiałam ..., nie wiem ci sie stało .. Na urodziny napewno nie dojdzie ... Jesli wogule dojdzie :(

reklama
Dziewczyny bylam dzis na pobraniu krwi, zeby sprawdzic konflikt plytkowy. Dowiedzialam sie o tym z wiadomosci. To jest bezpłatny program profilaktyczny i nic nie placilam. Slyszalyscie o tym? Do 20 tyg ciazy można robic. Pisze z komorki, wiec nie moge linka wkleic, ale jak sie wpisze konflikt plytkowy to powinno wyskoczyc.
A dla dziewczyn z Wawy - w sobote w auchan piaseczno robia za darmo usg od 11 do 16 chyba

Mialam dzis zupe fasolowa gotowac, ale byla awaria wody. Ale przynajmniej milo spedzilismy czas w knajpce z mezem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry