Masakra z tymi lekarzami :-/ każda kobieta tyje tyle ile pitrzebuje
Dziewczyny ile przytyłyście?
Dzisiaj mnie boli podbrzusze:-( martwie się trochę... taki dziwny ból
Natasza, a brałaś nospę, magnez? jak nie przejdzie, to wybierz się do lekarza.
Ja przytyłam już 4,5 kg i też się obawiam, co będzie dalej :-(
Olusia, jak po usg? leżenie na pewno jest ciężkie, ale maluszki najważniejsze, głowa do góry, będzie dobrze :-)
Karina, można pokrzywę, tylko z umiarem, jak wszystko :-)
Zalecana ilość płynów, to ok. 30 ml na kilogram masy ciała, oczywiście dla osób aktywnych fizycznie będzie to więcej, ale nie ma co trzymać się kurczowo przysłowiowych 2 litrów dziennie, jeden potrzebuje trochę mniej, inny więcej. Ale 4-5 litrów to faktycznie dużo, na pewno nie masz problemów z cukrem?
milia ja zrobilam barszczyk ale mi nie wyszedl za bardzo, ale i tak zjadlam:-(
Kuklaki, a jaki robiłaś na zakwasie? ja takiego jeszcze nigdy nie robiłam, choc się przymierzam, ale krem z buraków wyszedł pyszny :-)
Myla, fajne zakupy, rożek prześliczny :-)
Dygotka, no nie możesz być wszędzie i wszytskiego robić, postaraj się byc asertywna, pamiętaj, że dobro dzieci i Twoje jest teraz najważniejsze, a jesli ktoś się obrazi, no to trudno...
Nie martw się, ja chyba ostatnia mam połówkowe, bo 19.12 ;-)
Asiulka, ja też napojów nie słodzę, ale tak jak pisała Doli, najlepiej o tym nie myśleć i nie rozczulać się nad sobą. Pani wcisnęła mi cytrynę i wypiłam na 2 razy.
Mam nadzieję, ze wyniki będą dobre...
Bardzo słabo się czułam przez pierwszą godzinę, 2 x myślałam, że zemdleję, siedziałam w oknie i przetrwałam, druga godzina już spokojnie :-) tylko posiniaczona jestem, bo za każdym razem wkłuwała mi się 2x, albo nie mogła zyły znaleźć, albo krew z żyły nie chciała lecieć, więc w sumie pokłuła mnie 6x, z czego 5 w jedną rękę, bo na drugiej w ogóle zył nie mogła znaleźć...