reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja sie zastanawiam czy nie dokupić wozka takiego lekkiego tylko do auta do wpinania fotelika...najchętniej to bym kupiła jeszcze jeden babyzen :-D tylko ten dla noworodków z opcja zmienienia na spacerówkę kosztuje 500€ :szok::szok: Za wozek tylko do auta to troche duzo...

Doli skoro to nie o zazdrość chodzi to może mały przemyśli pogadankę i będzie dobrze:-) daj mu trochę czasu :-) jakie kolorki będą na przedpokoju?
Fajnie Ci się trafilo z tym wózkiem oby na miejscu bylo wszystko ok:-)

Kuklaki to też najczęściej z takiego powodu nie mogę spać, że idę gdzieś na wixytę, albo jakiś plan mam do zrealizowania ,albo rozmowę do przepracowania i po spaniu wtedy..

Widzę że wprawie każdej rodzinie jest ktoś " inny" najczęściej to teściowie :-P chociaż wiem ze są wyjątki- takim zazdrozcxe

I z zakupów dupa dzisiaj..M wrócił z nocki i poinformował mnie ze został wylosowany na dzisiaj do pracy..jeszcze śpi a na 18 do pracy znowu..:-(

Dobry :)
Kuklaki ni ja tez tam mam ze jak o czymś myśle to spac nie moge :p

Asiulka dzisiaj wolne , wiec nie jest źle .., zaraz cisnę na zakupy ...

Doli super ze juz wózek "masz" :)

Tabasia mam nadzieje ze gorączka szybko zejdzie :tak: zdrówka zycze :)
Nocki sa ok dla mnie, raczej ta jedna dniówka mnie rozstraja :(

Ja na opryszczkę używam tylko plasterków comped ...

Lei no 500 tylko do auta to za duzo ..., ja w styczniu poszukam wózka ...

Ok ide na zakupy ...

Hej dziewczyny miłego weekendu!!
Co do rodziny i świąt to niestety czasami trzeba zacisnac zeby i przeżyć. Ja co roku cieszylam się na swieta ale wczoraj gadalam z mama i powiedziała ze w tym roku moja siostra cioteczna z mezem znowu nie przyjada. W zeszłym niby psem cioci sie opiekowali chociaż już wtedy to nie byl szczeniak, ale powiedzmy jakaś wymówka była. A w tym roku znowu nie przyjadą tylko sami będą siedzieć. Dziwne to bo my mamy bardzo mala rodzine, babcia u której sie spotykamy ma juz 87 lat i nigdy nie wiadomo czy to nie będą jej ostatnie święta. Mi jest przykro po prostu bo sama nie mam rodzeństwa i zawsze chętnie się z nia widziałam i resztą rodziny. Ale widać ona sie nie cieszyła tymi corocznymi spotkaniami. Ale jej tata tez byl taki dziwny. Byl taxowkarzem i zawsze bral dyżur w wigilię. Teraz juz nie sa razem z ciocia bo się rozwiedli. Tylko cioci mi żal bo sama przyjeżdża :-(

A ja dzis ide z mężem na wigilię w gronie znajomych :-) bedzie okolo 20 osób, każdy coś tam przygotowal do jedzenia wiec będzie miło. Ja robiłam salatke jarzynowa i sledzie w śmietanie.

reklama
Doli no to faktycznie ladnie podrosl w ciagu 2 tyg... :tak: oo super ze masz juz wozek

Tabasia zdrowka dla synka ! ;-)

Amisia a mozna stosowac masc cynkowa? mnie badzo pomagala i szybko;-)

Karinka odpoczywaj
1zIggET8dLQXapoHBAA7
ja pol nocy nie spalam....ech... :-(

Ja wczoraj sie narobilam na dzis bo mam gosci, robie impreze dla przyjaciol :tak: a dzis jakas taka bez zycia jestem..ech..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry