reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Polazilam po sklepach w poszukiqaniu foremek do pierniow i tak mnie boli kość łonowa ze ledwo się ruszam. Tak mam ostatnio jak chodze... Potem praysnelam i jestem taka jakaś bleee

Mnie jeszcze ta kosć nie bolała ale domyślam się jak to boli..
Mnie jutro czekają zakupy przedświateczne i popołudniu mała imprezka u znajomych mam nadzieję że przeżyje ten dzień :-) bo jakos weny brak..

Olusia no ja tez z zgaga walczę a to bedzie jeszcze gorzej pozniej :(
I juz znowu spac nie moge aaaaa co to kuzwa jest :(

Lei super ze u gina dobrze było :)

Natasza no rodziny sie nie wybiera, zawsze gdzies sa bałwany :p

A mnie kość ogonowa napi.... :( , przekręcić sie w wyrku to koszmar .., nie myslalam ze bedzie az tak źle tym razem ...

Posiedzę godzinę i sprubuje lulu :)
Jutro sie na 10 z moja kochaną pindą psiapsiólką umówiłam :p

Karina to witam w klubie ja ani 5 min nie spalam dzisiaj, ale juz wiem od czego:tak:Jak mam jakis plan do obmyslenia albo wykonania to pospane. Wymyslilam sobie wczoraj ze bede ozdoby robic dzisiaj i cala noc o tym myslalam, ale mam schizo ja p......e:no:
A moje dziecko to wampirek jak mama, po nocach kopie a w dzien cisza:-D

hej

za parę godz jedziemy po wózeczek :rofl2: oczywiście całym wypasem z dzieckiem bo moje plany legły w gruzach i nie sprzedaliśmy małego na noc do babci
a teściowie skapnęli się i chcą na mikołaja przyjść do syna mojego w pon-niezły zapłon, jakby nie mogli już tego na święta zostawić, raz że Mały nie jarzy tak co dod at, dwa, że to 2 tyg różnicy a trzy że kto ich tu potrzebuje, zwłaszcza, że nie przychodzą sami z siebie tylko dlatego, że mąż napomknal, że Mały bawi się nowym autem-oooo a skąd ma? - no od mikołaja - aha..

:baffled::baffled::baffled::baffled:

natasza poszłam do niej bo mi o termin chodziło a nie lekarza, no cóż.. :/ a mały raczej nie o zazdrośc chodzi bo czeka na dzidziusia bardzo i cieszy się.. pani w p-kolu uważa, że to jego sposób na zwracanie uwagi na siebie, podejdzie, klepnie przeprosi i zaraz się bawią...hmm.. ale rozmowa była tylko wg mnie nic nie dała :/ współczuje akcji z teściami grrrr

milia na szczeście to było w luxmedzie "za darmo" niby bo i tak abonament płacę co miesiąc.. no ale kurde szkoda, że nie poszłam do babki która robiła mi takie usg w 13 tyg.. :/ tej już życzyłam sraczki na wczoraj :-D

marela wlasnie opinie miaal dobre hhaha sama jej wysmaruje zaraz -dzięki za przypomnienie :-D

Olusia a nie wiem, może źle napisałam hahahaha ;D ważył 260 a teraz ok 410 ;D gr ;D ja humanistka jestem;D

Pat a jak Twój dzidziuś leży ? bo mój skośnie :baffled: a ostatnio poprzecznie i glowe ma prawie w jajnikach moich :baffled::baffled: maż przedpokój teraz maluje-1 cześć bo mam dwie

Karinka Ty odpoczywaj :tak:

Lei no to w którym TY tyg jesteś bo ja już nie wiem? :-Dja liczę tygodnie od OM :-D a co do tego usg z 13 tyg to tam mam 2 dni później termin

Doli mój się wierci...raz na dole, raz na górze...czasem też na ukos leży. Dlatego różnie mój brzuch wygląda i pępek :p ale dzisiaj w nocy dawał czadu i nie spalam w ogóle...-_-

reklama
Dobry.
I u mnie dzis nocka nieprzespana. Wywolalam wilka z lasu bo powiedzialam ze dawno juz nie mial goraczki tylko katar i kaszel czesto ale ja juz sie tym nie przejmuje bo to wszystko z przedszkola. I co?? Na noc goraczka!!!!! Ale pozwolilam zebg organizm walczyl sam bo nie przekraczala 39st. Teraz okolo 38st i obserwuje. Jakies przeziebienie sie przyplatalo. Ale humor i apetyt dopisuja :)

Lei super ze wszystko w porzadku.

Doliores jakas chora lekarka :/

Asiulka jak sie czujesz?

Kuklaki mam czasem tak ze jak cos sobie wkrece to mysle i mysle i spac nie moge :/

Asiorek kiedy planujesz wyjazd? M zadowolony? Mi bardzo dobrze mieszkalo sie w uk :)

Myla a Ty jak dzisiaj??

Natasza...rodzina...mow mi jeszcze :D mam nadzieje ze moja bedzie inna (moja to dla mnie dzieci i maz bo reszta to tez psychiczna :/

Chyba dzis pierniczki z synkiem upieczemy :)

Marela jak Alan??

Feelis witaj. Napisz cos o sobie :)

Karina podziwiam Cie. Pracowalam na nocki dawno temu i to byl dla mnie koszmar.

Echhh tak piszecie o tych zwolnieniach. Ja koncze prace 31 marca. Czas leci jeszcze tylko 3,5 miesiaca. Szok!!

Dzis lyzny dzien. Nareszcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry