reklama

Kwietniowki 2015

Doli zadlo super !! :tak: a dojechalam po ponad 2h... weszlam do domu i ledwo zylam... dzis moj mowil ze nie bylo zle ale wczoraj to jakis paraliz w miescie.. wszystkie ulice zakorkowane.. jakas masakra! aaa zjadlabym sobie pierogow ale ruskich :tak:

marela super babki... :tak: i bałwanek tez oraz gwiazda... zazdroszcze umiejetnosci, ja nie mam cierpliwosci

Karina ale fajne... swietne te buty !! :tak: masz talent ;-) ooo jutro kupujesz domek... to gratulacje !

Amisia
no to ladnie twoj malutki juz wazy... rosnie jak na drozdzach... :tak:

Szaj super, że możecie jechać
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
:tak:

Asiatipl mam nadzieje ze coreczka szybko wyzdrowieje.:tak:

Babydas
t cieszy mnie ze juz sie lepiej czujesz:tak:

reklama
Ja właśnie czekam na swoją kolej u lekarza trochę się denerwuje ale tak naprawdę bardziej martwię się o corcie.przed moim wyjściem miała 40 stopni gorączki. Dzwoniłam do przychodni ale pani powiedziała żeby podać czopek robić okłady i jechać do przychodni przy szpitalu bo u nich dużo ludzi i żeby jej niepotrzebni w nie męczyć ale w szpitalu od 18 pediatra jest. Bardzo się martwię najgorsze że o za gorączką nie ma innych objawów

Asia, faktycznie, jak masz możliwość, to zamów wizytę domową, jeśli ta gorączka nie spadnie, jak wrócisz, szkoda, żeby mała męczyła się i w podróży i w poczekalni:(Olusia, ja też przeważnie mam późno wizyty, żeby mąż zdążył wrócić do domu po pracy i żeby tam dojechać.

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie. Cala noc nie spalam,zasneam rano na 2 godziny w pozostałym czasie siedzeń i placze. Wczoraj zginał ktoś bardzo mi bliski.powiesił sie,nie mogę się z tym pogodzic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry