Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba zakupimytymbardziej ze na olx można kupić za 200zl. Z baza u nas jest taki problem ze u nas w samochodzie chyba nie ma podpinki do bazy i można montować tylko takie jak easy base 2
Aylin mi sie wydawało ze w pozycji leżącej pasy nie trzymają dobrze .., nie moge sobie tego wyobrazic... Maxi cosi bez bazy u mnie sie nie trzymało rewelacyjnie![]()
nie moge znależć na naszych zdjeciach. Ale tak po zamontowaniu na płasko wyglądaAylin zajebisty zakup!!
Niedawno dowiedzialam sie o tych fotelikach. Jezeli kupie wozek mutsy to bede szukac rozkladanego fotelika
Ale sie dzis wyspalam do 11
A jutro juz do pracy... echhh zlecialo.
Pat do 5 kg dziecko moze jechac prawie na plasko. Można tez bazę kupic. Pririx chyba,sie nazywa. A dlaczego na pasach nie jest bezpieczne????? Większość w tej grupie wagowej jest montowane wyłącznie na pasach. Ja ten fotelik miałam i mam sprawdzony. Po zapięciu prawidłowo jest nie do ruszenia. Poza tym baza zle zamontowana tez bezpieczeństwa nie zwiększa. Nota bene bazę chyba trz montuje sie isofoxem badz pasami prawda?
Baza do tego tez ma czujnik. I ja bazy nie neguje - bron boże. Tylko pytalam co w przypadku jak źle wepniesz bazę. Bo bazę montuje sie też pasami lub isofixem.