reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wow, to bardzo dużo masz tych zajęć, ja mam tylko 4 spotkania, raz w tygodniu po 3,5 godz. (w sumie 4, ale w tym 15 min. przerwy między blokami, od drugiego spotkania po 1 bloku 1,45h ćwiczeń).
Wydaje mi się, że nie mogą Ci zabronic chodzić, nawet jeśli miałabyś przeciwskazania do ćwiczeń, wykłady też są ważne, szczególnie, jak się nie ma doświadczenia z dziećmi.

Jutro zadzwonie to wam powiem no sporo tego ale kazda szkola ma swoje wymogi..tu zajecia sa obowiazkowe tylko szpital usprawiedliwia i musze miec zaswiadczenie o braku przeciwskazan..

Karinka, przepiękny Kubuś !!! W ogóle gratuluję synka !!! Widocznie nie doczytałam, myślałam, że będzie druga córcia, coś tak mówiłaś kiedyś (albo mówiłaś, ze chciałabyś drugą dziewczynkę)... hhhmmmmmm, nie pamiętam...

Dziekuje :)
Tak chciałam córkę :p , ze względu na Emily , kobita innaczej do tego podchodzi niz facet( a chodzi mi o zainteresowanie i jakąś opiekę nad Emily jak nas juz nie bedzie, tak zeby sama nie została, zeby była odwiedzana jesli bedzie w jakimś ośrodku kiedys)

Myla Matko gdzie jestes???

Pat mam besafe fotelik id Emily od +9 kg i bylam bardzo zadowolona :

ImageUploadedByForum BabyBoom1420403075.914576.jpg

Widziałam teraz ten o którym Ty pisałaś , ja bym sie skusiła ..., od 0-25 kg , prawda?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420403075.914576.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420403075.914576.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 46
Karina ten o którym Ty mowisz (0-25kg) to besafe izi plus. Ja myslalam nad tym od 0 do 13kg i to jest izi go. Ten plus mi się wydaje taki wielki dla malenstwa... Mimo tego ze jest przeznaczony tez dla maluchow to jakoś taki wielki...:D

Asiorek znalazła się chociaz??

Sorry ze zmienie temat ale chyba pojde z koncem miesiaca prywatnie do polskiego gina. Mam wrazenie ze od dluzszego czasu brzuch mi nie rosnie. Weszlam dzis na wage i sie zdziwilam bo pokazuje mniej niz przed swietami a naprawde nie zalowalam sobie jedzenia...
Pojde niech mi zrobi usg zbada dzidzie czy sie dobrze rozwija i sprawdzi szyjke...

reklama
Tabasia, jak masz mieć nerwy, to pewnie, że lepiej sprawdzić. Ja też o dziwo nic nie przytyłam przez święta, ale ważyłam się dopiero po tej nocy z biegunką i wymiotami, więc może zdążyłam już stracić.

A tak z innej beczki, to miała któraś z Was badania glukozy w Luxmedzie? Trzeba się umawiać wcześniej na to badanie, czy można przyjść bez zapisu? Bo jutro chce iść rano.

A myślicie że można jednego dnia tą glukoze i morfologie zrobić? Bo takie mam skierowanie i nie chce mi sie 2 razy chodzić ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry