reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia najważniejsze że się rusza masz detektor to sprawdź sobie tętno małej i jak nie ma wyjścia to musisz czekać tyle do gina ..ehh co do kilogramów i brzuszek to Ty masz dużo na głowie i ciągle w ruchu więc może spalasz to wszystko a mała ciągnie z ciebie :) głową do góry

Dobrze że ja tej glukozy nim muszę pić...

Tabasia a polozna Ci mierzy brzuch? Tzn obwód? Jak die umówisz to niech gin koniecznie zbada przepływy!

Foteliki zawsze wzbudzają duzo emocji...moj maxi cosi wg mnie latał mimo poprawnego zapięcia. Dokupiliśmy bazę z isofixem i tak jak ktos pisal są kontrolki, nie ma możliwości złego wpięcia. Poza tym jaka wygoda! Klik i po sprawie :-D dla córci tez wybrałam z isofixem, mam większe zaufanie do tego systemu niż do pasów i siebie ;-)

Sorry ze zmienie temat ale chyba pojde z koncem miesiaca prywatnie do polskiego gina. Mam wrazenie ze od dluzszego czasu brzuch mi nie rosnie. Weszlam dzis na wage i sie zdziwilam bo pokazuje mniej niz przed swietami a naprawde nie zalowalam sobie jedzenia...
Pojde niech mi zrobi usg zbada dzidzie czy sie dobrze rozwija i sprawdzi szyjke...
tak mysle
Powiedz poloznej a ona jak stwierdzi ze to niepokojace to ci powie czy isc do lekarza czy co?

Niestety, nie ma nadal kici :no:

Asiorek mam nadzieje ze sie znajdzie szybko.

Mam nadzieje kochane ze to powod ta aktywnosc i stresy. Choc przez ten urlop malo co sie ruszalam i ciagle jadlam dlatego jestem zaskoczona.

Lei wlasnie mysle o tych przeplywach...
A do tych poloznych ide pierwszy raz. W szpitalu na ostatniej wizycie bylam w 13tc i nuc nie mierzyli. W 24tc bylam u rodzinnego i to wszystko. Ot taka opieka...

No nic pewnie sie troche wkrecam niepotrzebnie...

Zmykam spac bo rano pobudka. Ale mi sie nie chce...

Spokojnej nocki ;)

Hej mamuśki
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie. Ostatnio jakoś na nic czasu nie miałam niby urlop a tyle rzeczy do ogarnięcia.
Na szczęście czytałam was w miarę na bieżąco.

Właśnie jestem po super drinku z glukozy i czekam na kolejne klucia.

U nas spoko Gucio bryka jak szalony teraz tez fika i raz go czuje na dole a za sekundę u góry. Brzuch mi rośnie że szok juz mi ciężko okropnie a jeszcze chwilę z nim muszę chodzić.

hej

Pat jak tam waga? ja dziś po ważeniu ujrzałam moją zmorę z przed 5 lat jak zaczęłam sie odchudzać :szok: ( 68.3 ) wtedy odstawiłam slodkie i pieczywo i masło i zeszłam do 64 przed 1 ciążą a teraz co??? 3 tosty pszenne na śniadanie, wieczorkiem czekoladka..muszę się opanować..

Tabasia idź, będziesz spokojniejsza...

Asiorek i co z kotem?

vesunna ja idę w piatyek albo w poniedziałek, pytałam nie trzeba się umawiać nic, tylko przyjść rano na czczo :P i wypić trzeba ok 300 ml, i ja też będę robić jeszcze morfologie wtedy

Doli u mnie było pół kubka takiego 300 ml dużo dosyć i jeszcze w ciepłej wodzie rozpuszczona wiec ochyda
Asiorek a może kot wcześniej marcowanie zaczął i na big love się zebrało

reklama
Doli lekarz kazał przed wizytą a ze idę do gina w piątek a dziś mam tylko czas to robię. To chyba nie ma wielkiego znaczenia w którym tygodniu choć mój lekarz mówi że między 24 a 28 tyg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry