reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia skoro masz jakieś wątpliwości to może umów się wczesniej do Gina ? Chyba ze u Was ciężko o wizytę...

Asiorek ttzymam kciuki żeby sir znalazła :) kot chyba szybciej wróci do domu niż pies ?

My jak mieliśmy bokserke to uciekła nam raz w swoim życiu...była zima, dupsko jej zmarzlo i wróciła skruszona :D od tamtej pory nawet głowy Noe wystawiała bez pozwolenia za drzwi mieszkania :D

reklama
Vesunna ja jakoś w środę idę do LM na te badanie ale nie zapisuje się. Lekarz z lm mi nic o zapisie nie mówił wiec pewnie nie trzeba bo to w sumie zwykle badanie, glukozy im może nie zabraknie :D a co do reszty badan to jak masz na skierowaniu to zrobią bez problemu, najpierw pobiora krew na morfologię a później zaczną z glukoza. Jak chodziłam na bobrowiecką to przychodziły kobiety na glukozę +inne badania.

Vesunna też tak myśle ze zrobisz te badania za jednym zamachem bo jedne drugich nie wykluczają.

Tabasia ja bym poszła szybciej znając siebie aby nie potrzebnie siebie i dzidzia stresować..będziesz spokojniejsza po wizycie..

Asiorek mam nadzieje że kicia szybko się znajdzie...

Karina do trzech razy sztuka może następna będzie dziewczynka:-)

Dziewczynki tylko ze ta polska lekarka bedzie dopiero pod koniec stycznia.
Za tydz mam tylko polozna wiec z nia porozmawiam. Ale coz ona mi powie? Nawet usg tam nie maja :/

Ta waga mnie najbardziej zaskoczyla... ale z mala musi byc ok bo czuje ze jest coraz silniejsza czyli musi rosnac. Achh ale sie wkrecam glupia!!

Tabasia, ale ruchy czujesz cały czas, prawda? To najważniejsze, a do lekarza pewnie, że lepiej pójść, po co masz się denerwować...

Asiorek, strasznie mi przykro, mam nadzieję, że się znajdzie - to wychodząca kicia?

Krew na morologię pobierają po prostu przed wypiciem glukozy.
A w Luxmedzie glukozę dają? nie trzeba przychodzić ze swoją?

Pat jesli mozna na wózek nałożyć to spoko jest :)

Tabasia zrób wizytę u kogoś innego narazie jesli jestes niespokojna ... Najwazniejsze ze sie rusza :)

Asiorek trzymam kciuki zeby kicia sie znalazła ✊✊✊✊✊✊

Natasza juz zostanie ta dwójka , ta stara jestem lol

Ja mam w czwartek glukozę ... Duzo tego trzeba pic? :p

Milia non stop sie malutka wierci.

Karina u mnie jest jeden polski gin i przujmuje 1-2 razy w miesiacu wiec nie mam do kogo isc.
Ale powiem za tydzien na wizycie u poloznej.
Brzuch od miesiaca przynajmniej mam wrazenie ze nie urosl bo jak sie schyle to wciaz widze "tam na dole".

Karina, u nas glukozy 75g, u mnie pielęgniarka rozrabia to w takim plastikowym jednorazowym kubeczku z wodą, cały jest do wypicia, mogłam przynieść cytrynę i wcisnęła mi sok z połówki.

Tabasia, to najwanżiejsze, że się rusza, jesteś cały czas aktywna, stresujesz się studiami, pracą, może nic nie przybrałaś, a dzidzia czerpie z Twoich zapasów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry