reklama

Kwietniowki 2015

Melduje sie :)

Dzien mi szybko zlecial bo duzo sie dzialo w pracy.
Ja na urlop odchodze 27 marca wiec czasu na pranie i prasowanie miec nie bede pewnie w jakis weekend sie za to zabiore i zrobie hurtem :D
Jakas tam koncepcje mam wiec nie jest zle.
Torbe moze w marcu spakuje. U nas nie daja ciuszkow wiec mala od poczatku bedzie w swoich :)

Aylin czyli Jagodzie nic nie uroslo oprocz nabrania cialka :) :)

Doliores,Szaj tez pewnie rodzilabym na Ujastku z Wami ;) a tak to sie spotkamy w czerwcu hihi

Hahaha Doliores ja tez sie ciesze na wizyty w szpitalach z tego samego powodu - czas dla siebie :D

reklama
Kurde ginek mi wizytę na poniedziałek przełożył. I znów jeden dzień dłużej w pracy a całe 3 dni dłużej do podglądania Gucia :crazy:

Aylin ładna choinka.

Kuklaki super koło brzuchatych gospodyń. Chciałabym zobaczyć pląsająca Aylin z brzuszkiem hihih

Kuklaki hehe prawie moje klimaty. Powiem ci ze egzamin ministerialny a szczególnie zdawanie prac dyplomowych na podyplomowce najmilej wspominam. Bylo kilka pan z kola gospodyń wiejskich. Oj i trzeźwe po tym nie wychodzilysmy :)

Dygotka w 1 ciąży do 4 msc tańczyłam:)

Tabasia okropne matki jesteśmy :P hehehehehe
w czerwcu to musowo ;D spotkanko ;D

Kuklaki tak do 16stej straczy chyba co? ;D nie wchodzi w grę niestety muszę pędzic do domu bo mąż do pracy :P dlatego idę z samego rana..

Doliores no wredne strasznie :))
Szykuj sie ze bede najprawdopodobniej blisko mieszkac to sie starszaki beda razem bawily :) ile Twoj ma? Bo na tym fonie nie widac suwakow :/

Hejka :)
Aylin gratuluje udanej wizyty i mopsika córuni :) to tak jak moj Kuba on tez mopsik:p
Śliczna choinka , nasza dzis rozebrana , ozdoby zdjęte (ale tylko na dole , górę w sobote przy sprzątaniu obrobie).

Emily miala wspaniały , spokojny dzien w przedszkolu wiec mama szczęśliwa jest :)

Drugi dzien źle śpię jakos :( teraz jak bym była w domu to bym poszła spac :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry