magdalenaanna29
Fanka BB :)
co tu dzisiaj takie pustki?
Myla jak się dziś czujesz? Boli brzusio jeszcze?
Dygotka, Doliores ja też na spokojnie
nie śpieszy mi się, zwłaszcza do samego porodu
my właśnie wróciliśmy z sanek. Udało nam się nawet bałwanka ukleić ;-)później fotkę wrzucę, bo z telefonu nie dodaje moich postów... a teraz zaczął kropić deszcz więc za chwilę będzie po śniegu ;-( no ale choć troszkę skorzystaliśmy :-)
Mały w brzuszku tak dzikuje, że aż boli. Jak leżę to cały brzuch chodzi
a tak się martwiłam przez ostatnie dni bo praktycznie wcale go nie czułam... teraz nadrabia 
Myla jak się dziś czujesz? Boli brzusio jeszcze?
Dygotka, Doliores ja też na spokojnie
nie śpieszy mi się, zwłaszcza do samego porodu
my właśnie wróciliśmy z sanek. Udało nam się nawet bałwanka ukleić ;-)później fotkę wrzucę, bo z telefonu nie dodaje moich postów... a teraz zaczął kropić deszcz więc za chwilę będzie po śniegu ;-( no ale choć troszkę skorzystaliśmy :-)Mały w brzuszku tak dzikuje, że aż boli. Jak leżę to cały brzuch chodzi
a tak się martwiłam przez ostatnie dni bo praktycznie wcale go nie czułam... teraz nadrabia 

no cóż... a smarujesz czymś się??
tego, że synek pierwszy dzień do przedszkola poszedł, a ja nadrabiam i trochę chatkę ogarniam. Nie ma tragedii, ale jak zrobię zaległości to potem będzie szok.
ale wczoraj poszlam spac po 5 bo robilam dla mojego m szalik na szydelku i chcialam go skonczyc zeby mogl zalozyc dzisiaj bo zimno. Zjadlam sniadanie umylam naczynia wczorajsze, poszlam do sasiadki na cherbate i juz 16 byla, zaczelam was czytac ale mama na skypa zadzwonila i 2 godz z glowy, mowilam jej co ma mi na allegro zakupic i wyslac bo tu albo drogo albo nie ma.