klaudusiaNK
Fanka BB :)
Laurka ja używam pampersów i mnie nie interesuje akurat cena, tylko to, że jeśli pampers jest posiusiany to Wiki w niego zrobi i kupkę a jak raz miałam Huggies to trochę osiusiał pampersa i kupki za żadne skarby nie chciał zrobić, bo czuł, że pielucha mokra, a jak zmieniło mu się suchą to od razu wlnął kupkę i znów trzeba było zmienić. Tak więc podsumowując ilość pampersów zużytych i Huggies wyszło, że za taką samą cenę musiałam kupić pieluszek (Huggies wychodziło kilka sztuk więcej)
Ach dziewczynki zazdroszczę Wam tych zakupów! Ja mam ogromną ilość ciuszków po Wiktorze i jedyne co muszę kupić to kilka czapeczek na lato i jakiś kocyk cienki... No chyba, że będzie dziewczynka to może męża namówię na wózek
oczywiście bartatina będzie, bo mam teraz taki z małymi kółkami i na nasze polskie chodniki on się w ogóle nie nadaje.
Ach dziewczynki zazdroszczę Wam tych zakupów! Ja mam ogromną ilość ciuszków po Wiktorze i jedyne co muszę kupić to kilka czapeczek na lato i jakiś kocyk cienki... No chyba, że będzie dziewczynka to może męża namówię na wózek