reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Nie wiem, która wcześniej dawała link do becików, ale boskie są a ja kurna mam null na koncie WRRRRR!!!!! No ale zapłaciliśmy ostatnią ratę za mieszkanie i już święty spokój! Tyle, że biednie będzie do końca miesiąca.... Trudno. Chata już własna.

baby no ale to by trzeba było mieć całą półkę w domu na paragony!! oszaleć by można było.

a jak w uk pracowałam w Primarku (hehe) to przychodziły ze zwrotami paniusie co miały całe koperty paragonów, z wszystkich firm, koperty poopisywane i cholera one chyba wszystkie paragony trzymały!!

matko!!

p.s. czy któraś z was przechowuje paragony??
ja mam jeden z butów Starszaka, są na gwarancji i trochę przemakają, ale ja wcześniej ich nie raklamowałam no bo w czym by chodził, a nie przemakały tak strasznie... no ale gwarancji mają 2 lata, myślicie że mogę to reklamować czy dać sobie spokój? i tak będą małe następnej zimy...

Morgaine - kochana ja trzymam wszystkie - na ciuchy, buty,sprzęty itp itd. Mam 2 lata rękojmi na wszystko zgodnie z ustawą o sprzedaży konsumenckiej, a w ciągu pół roku od zakupu jak się coś spi...itoli to jest domniemanie że wada istniała w momencie zakupu! i co mam wyrzucać kasę do śmieci, skoro mogę dostać wymienione/naprawione/ zwrot kasy na nowe? Sorry, tak łatwo ze mną nie jest, walczę o swoje prawa i tyle. I wale te paragony tak dużo miejsca nie zajmują. Mam taki kartonowy segregator a w nim teczkę z papierami od sprzętów agd/rtv i do tego kopertę z paragonami luzem - na każdym paragonie z tyłu piszę co to jest, bo czasami są tam takie szyfry że nie wiesz o co chodzi.

Morgaine- ty kupowałaś Lansinoh wart on swej ceny? bo właśnie podręczny przewijak i podkład do łóżeczka motherhood mi się zwidziały i się zastanawiam co by tu jeszcze kupić:-D

Morgaine- ty kupowałaś Lansinoh wart on swej ceny? bo właśnie podręczny przewijak i podkład do łóżeczka motherhood mi się zwidziały i się zastanawiam co by tu jeszcze kupić:-D

moje motto: dopóki nie mam pościeli i lansinohu nie rodzę!!

haha obydwie ciążę go miałam i jest dla mnie niezastąpiony!!

reklama

Otulaczek mi sie nie podoba właśnie ze względu na główkę "luzem" a poza tym nie podobają mi sie te wzory, do niczego by mi nie pasowały
Pieluchy też ze względu na wzory odpadają

Do góry