e tam ładne sąi tak pewnie za chwilę coś zmienisz
![]()
lepiej zmieniać literki i suwaczki niż męża hahahahahha zwłaszcza jak się trzeciego dziecka spodziewa...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e tam ładne sąi tak pewnie za chwilę coś zmienisz
![]()
lepiej zmieniać literki i suwaczki niż męża hahahahahha zwłaszcza jak się trzeciego dziecka spodziewa...![]()
Takie zmiany przynajmniej nic nie kosztują:-)
baby no ale to by trzeba było mieć całą półkę w domu na paragony!! oszaleć by można było.
a jak w uk pracowałam w Primarku (hehe) to przychodziły ze zwrotami paniusie co miały całe koperty paragonów, z wszystkich firm, koperty poopisywane i cholera one chyba wszystkie paragony trzymały!!
matko!!
p.s. czy któraś z was przechowuje paragony??
ja mam jeden z butów Starszaka, są na gwarancji i trochę przemakają, ale ja wcześniej ich nie raklamowałam no bo w czym by chodził, a nie przemakały tak strasznie... no ale gwarancji mają 2 lata, myślicie że mogę to reklamować czy dać sobie spokój? i tak będą małe następnej zimy...
Morgaine- ty kupowałaś Lansinoh wart on swej ceny? bo właśnie podręczny przewijak i podkład do łóżeczka motherhood mi się zwidziały i się zastanawiam co by tu jeszcze kupić![]()
Aenye - a jaki Ty masz w końcu rożek?
a myślałyście o takim?
MOTHERHOOD OTULACZEK ROŻEK ANTYKOLKOWY ---- KURIER (1485798011) - Aukcje internetowe Allegro
tylko główka "luzem".....
pieluchy mają też super
MOTHERHOOD - PIELUCHY BAWEŁNIANE - zestaw 5szt (1485798018) - Aukcje internetowe Allegro