klaudencja
Fanka BB :)
aaaa!!! Klaudencja ma już trampole a ja jeszcze nie :-(, ciuszki sweet, komoda też fajowa :-).
nie martw sięi szukaj dobrze trampek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa!!! Klaudencja ma już trampole a ja jeszcze nie :-(, ciuszki sweet, komoda też fajowa :-).
łóżeczko bedzie niedługo przeniesione do sypialni naszej na pierwsze miesiące a potem bedzie stało i ono i komoda na scianie po drugiej stronie tego pokoiku takze napewno nie przy kaloryferze, narazie tak tylko rozstawione wszystko bo nie mogłam wytrzymać z mężem żeby nie zobaczyć jak będą wyglądały mebelkiKlaudencja-te paseczki suuuperaśne, a nie myślałaś może żeby łóżeczko zamienić miejscem z komodą coby nie stało przy kaloryferze? bo pisałaś, że meble przypadkowo...