reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Wiecie dlaczego kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu? Głupia śpi w nocy to ma później zaległości ;)

reklama
tab, ale się uśmiałam :)))
Isiowi gratuluję przewrotek :))
my znowu zmokliśmy na drugim spacerku :/ też się wkurzyłam na męża bo poszedł spać i wstał tak zmęczony że już nie miał siły na drugi spacer
w ogóle to jak poproszę go żeby pobawił się z małą to weźmie ją na kolana i ogląda tv....

tab, ale się uśmiałam :)))
Isiowi gratuluję przewrotek :))
my znowu zmokliśmy na drugim spacerku :/ też się wkurzyłam na męża bo poszedł spać i wstał tak zmęczony że już nie miał siły na drugi spacer
w ogóle to jak poproszę go żeby pobawił się z małą to weźmie ją na kolana i ogląda tv....

No mojemu zdarza się podobnie bawić z dzieckiem :) Na szczęście równie często naprawdę się z nim bawi.
U nas teraz zrobiło się trochę chłodniej, ale za to burza idzie, więc drugi raz nie wyjdziemy.
Dziecko mi się dalej turla po podłodze, więc sobie na forum mogę posiedzieć ;)

A moja zasypia w lozeczku ;)
tab usmialam sie :D:D:D
Doriss moj gdyby mial garaz to tez by ciagle tam siedzial... na razie ma biuro u malej w pokoju...

Wiecie co ja zawsze narzekalam ze moj mala sie nie zajmuje tylko siedzi obok a ona bidulka musi sama sie soba zajac, ale kiedy odkrylam ze chyba przesadzam z moim zainteresowaniem nia, bo jak przychodzi co do czego to nie moge na chwile jej zostawic... to w sumie ciesze sie ze uczy jej troche samotnosci ;)

Slyszalyscie o tym ojcu co zostawil dziecko w samochodzi i zmarlo... od kiedy zostalam mama reaguje na takie rzeczy placzem, tym razem dostalam gesiej skorki i stanela mi gula w gardle :/

Milego wieczorku!

No to są faceci niestety, a najlepsze jest to, że jak kobieta się faceta o coś pyta to ten ma to od razu za pretensje.

Tab uśmiałam się, ale prawdziwe niestety

Slyszalyscie o tym ojcu co zostawil dziecko w samochodzi i zmarlo... od kiedy zostalam mama reaguje na takie rzeczy placzem, tym razem dostalam gesiej skorki i stanela mi gula w gardle :/

Milego wieczorku!

Słyszałam i nie mogę zrozumieć jak można zapomnieć, że ma się dziecko w samochodzie. Ja jak wysiadam to sprawdzam nawet czy zabrałam telefon, torebkę itd., a co dopiero dziecko. Jeszcze ta informacja mnie dziś zbulwersowała:http://www.gadu-gadu.pl/pijana-matka-wiozla-autem-czworke-malych-dzieci

No i zżarło mi pół posta i muszę dopisać.

Moje dziecko już śpi i mam nadzieję, że nie zrobi mi tak jak wczoraj. Położyłam go spać, zasnął, położyłam się koło niego i włączyłam film w tv. Poszłam do łazienki, wracam, a moje dziecko oczy jak 5zł, leży sobie spokojnie i ogląda film. Następne usypianie zajęło mi godzinę, bo był już wyspany i chciał się bawić. Wymęczył mnie na maksa. Miał marudny dzień, jak tylko na chwilę zostawał sam to był ryk, a czasem trzeba np. wyjść do toalety.

Ostatnia edycja:
tab- gratulacje dla Krzysia- moja niestety tylko z brzuszka umie fikać :)
jtaudul- głowa do góry :)- może jutro jakos nadrobi jednak;)

a my bylismyu dziś nad jeziorkiem i Viki w końcu mi sie roześmiała - ale mielismy radochę:)))

reklama
Jestem i ja
Nie czytalam was prawie miesiac bo nie mialam swojego laptopa a na cudzych to nie lubie ale dzis mezus dolecial i nareszcie mam kontakt ze swiatem.

Mam nadzieje ze u was w porzadku. U nas jakos leci. Lenka rosnia i kazdego dnia czym mnie zaskakuje, kochana sie taka zrobila ze moglabym ja schrupac:-)

Dobrej nocki. Teraz to juz bede zagladac regularnie

Do góry