reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam
po ciezkim zasypianiu nocka nawet znosna.

U nas jak zwykle leje wiec siedzimy dzis w domku, dobrze ze wczoraj pomiedzy jednym a drugim deszczem udalo sie nam wyjsc.
Maz mial miec dzis wolne ale zadzwonili rano i poszedl do pracy a ja juz bylam nastawiona na zakupy. Wkurzylam sie bo od kiedy jestesmy nie spedzil z nami zadnego calego dnia. Niby wiem ze praca wazna i ze trzeba jej pilnowac ale mimo wszystko sie wkurzylam bo poprostu mi go brakuje tak na codzien.

Lenka opanowala do perfekcji czolganie sie do tylu i juz mi kilka razy wlazla pod fotel, trezba dziecia bardziej pilnowac bo anie si enie obejrze a znajde ja w lazience;-) No i trzeba zalozyc bramke na schody bo my na pieterku mieszkamy.

Milego dnia, mam nadzieje ze u was troche lepiej z pogoda niz u nas.

Witam witam i o zdrowie pytam

Polis u nas podobnie leje i wyjatkowo mocno wieje wiec ze spacerku nici. Taka pogoda chyba zle wplywa na wszytkich bo Tomcio juz 4 godziny dzis przespal i ja z niem 1,5 :) ale przynajmniej sie wyspalam

hehe widzę że w każdym kraju pogoda podobna, u nas też wieje strasznie, wyszłam do sklepu , mając nadzieje że mnie deszcz nie dopadnie,ale jak wracałam to się rozwiało i rozpadało:/nic tylko w domku siedzieć.

a u mnie na śląsku słonecznie jak na razie. Dorianek wcina jajecznice, Milusia sie bawi ..jakoś leci :)
Nocki mamy ogólnie bardzo spokojne, Milusia budzi sie nad ranem dopiero ale ja ją mam przy sobie wiec nakarmię i śpimy dalej. Wstajemy ok 7
życzę miłego dnia :)

reklama
Witam,
Czytam z doskoku, ale tak naprawdę nie bardzo jest co ;-)
W pracy jestem jeszcze bardziej gościem niż na stałe, bo teraz priorytetem jest adaptacja w żłobku.
Poza tym muszę trochę powalczyć o swoje - o przerwy na karmienie tak jak mi się należą (cz któraś z Was jest kadrową?).

Pozdrawiam wszystkich ciepło :-)

Gosia, jak po rozmowie?

Do góry