a mnie dupa boli

( jakby mnie kto złał normalnie
Margoz a może ty niegrzeczną dziewczynką byłaś i Cię Mikołaj rózgą potraktował

)
Sunshine te staniki to była raczej taka ciekawostka od mojego doktorka, który już troche lat ma

) To może jeszcze jego babcia nosiła

)
A na pas też raczej by się w ciazy nie decydowała. Jeszcze tyle uniosę, zresztą teraz wystarczająco dużo ciuchów mam na sobie ze względu na porę roku.
A ta Doula to fajny pomysł, taki uspokajacz w czasie porodu, tymbardziej, że będzie z Tobą w domu i sama powie kiedy już trzeba jechać. Na pewno bym się czuła pewniej i spokojniej mając taką osobę pod ręką.
Od kilku dni drga mi lewa powieka. Zwykle tak sie działo jak za dużo kawy piłam i brakło mi magnezu. Ale teraz wcinam 4xdziennie Asmag, nie piję kawy. Nawet mnie dzisiaj złapał skurcz w łydce rano też jak nigdy. Może mimo wszystko za mało tego magnezu?
Wybrałam sie dzisiaj do miasta autobusem. Jak wracałam to zanim skasowałam bilet to już wszystkie klempy siedziały jak kury na grzędach i udało mi się półdupkiem przysiąść przy jednej. Ale zmarzłam aż do teraz mam wypieki. Piję melczko z miodem. Oby to sie przeziębieniem nie skończyło. I jak zwykle siedze sama, buuuuuuu, mąż znowu w pracy do późna

(