reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Etienne super, że tak CI dobrze poszło i tylko dobrze wspomnienia pozostały 
tygryskowa
No daty u mnie bliskie, ale póki co mały woli w brzuszku siedzieć
zwiastuny porodu mam od dawna i niestety nic
od kilku dni czuję się tak wyczerpana, że na nic nie mam siły, więc nawet nie myślę o przyśpieszaniu porodu. Do połowy lutego powinnam urodzić.
Etienne, fajnie, że poród szybki i już tulisz swoje maleństwo:-)
Ligotka, ja się na skurczach nie znam, bo nie rodziłam, ale jak będą regularne i coraz dłuższe i bardziej bolesne, to znaczy, że się zaczyna

Etienne, fajnie, że poród szybki i już tulisz swoje maleństwo:-)
Ligotka, ja się na skurczach nie znam, bo nie rodziłam, ale jak będą regularne i coraz dłuższe i bardziej bolesne, to znaczy, że się zaczyna

ligotka
To chyba rzeczywiscie przygotowujace, od godzinki spokoj.... ale boli jak nie wiem, raz to sie poplakalam... jak mi teraz lekarz powie ze wszystko pozamykane to chyba sie zalamie :/
To chyba rzeczywiscie przygotowujace, od godzinki spokoj.... ale boli jak nie wiem, raz to sie poplakalam... jak mi teraz lekarz powie ze wszystko pozamykane to chyba sie zalamie :/
ligotka to te skurcze przepowiadające tak bolą??

ligotka
Beciu oj chyba Cie nie przestraszylam, to nie tak, to byl silny i nagly bol, ale krotki, wiec bardziej sie przestraszylam i rozplakalam...
Beciu oj chyba Cie nie przestraszylam, to nie tak, to byl silny i nagly bol, ale krotki, wiec bardziej sie przestraszylam i rozplakalam...
To nie przestraszenie, raczej ciekawość jak to jest, bo w końcu to moja pierwsza ciąża. Ciekawość tą zaspokajam po części czytając Wasze wpisy. Może troszkę się przestraszyłam,że to tak będzie wyglądać, ale nikt nie mówił,że będzie łatwo ;-).
Ale spokojnie pisz o wszystkim, dobrze jest się dzielić doświadczeniami

reklama
wczesniej pisałyśmy, że planowala Etienne u Arciszewskich,w klinice na Zamennhoffa:-).Etienne a gdzie rodziłaś że tak łądnie Ci poszło i powiedz coś o personelu bo ja też z Białego![]()
Jak fajnie co?ja tez chce już moją malutką utulić.
Jestem bardziej ciekawa jak wagowo maleństwo?na 3 dobe wypisali?,który tydzień masz wpisany w ksiazeczce zdrowia?I jak warunki?ubrali maleństwo na wyjście w swoje ubranka?
Byłam u nich na ktg w poniedziałek i jednocześnie przy wypisie mamy i maluszka,może to byłas Ty?Kręcone wloski?corollka combi?:-):-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: