reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Ja też smarowałam się ale nie pamiętam co to były za kremy .Rozstępy i tak wyszły.Wydaje mi się że to nie ma znaczenia czy smarujemy czy nie to tylko nabijanie kasy firmom produkującym kremy.Też słyszałam o oliwce może warto spróbować

reklama
Ja też się będę smarowała oliwką. Moja mama urodziła nas czwóreczkę i nie ma ani jednej skazy na brzuchu (poza cesarką). Może i mnie się upiecze ;) Tak sobie właśnie myślę, że to zależy od właściwości skóry kobiety czy te rozstępy się porobią czy nie a nie od kremu.. ale może się mylę.

angelika123 juz cie wytropiłam :p poskarżyłam na wątku ciażą po poronieniu że sie ukrywasz przed nami z taka wiadomośćia

gratuluje bobaska :-)

dziewczyny nie martwcie sie brakiem objawow, mnie tylko cycki bolą i nic poza tym czuje sie świetnie nawet jakos specjalnie senna nie bylam. a fotki mojego bobo mozecie zobaczyc na grudniówkach jako dowód zdrowego bobasa mimo wczesniejszych strat biore troszke leków ale dla bobasa warto robic nawet dziury w brzuchu zastrzykami :-)

oooo witam PAti :) wiesz jeszcze nie chce zapeszac :) po wizycie 15 czerwca przybędę do Was z oficjalną wiadomościa :) Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze :)

angelika ale już to ustaliłyśmy, że będzie wszystko dobrze;-)
Naleśniki, nalesniki.. oj będą mi się dzisiaj śniły te nalesniki, ładnie to tak dorotko na noc nam takiego smaka robić?:-)

ja juz poskarzylam na ciebie i juz wszyscy wiedzą :p
wszystko bedzie dobrze grunt to myslec pozytywnie i wierzyc w swoje dzieciatko :-) a 15 czerwca moj chlop ma urodzinki wiec nie ma innej opcji ten dzien bedzie szczesliwy :-)

reklama
haaaaaa ja też zacieram rączki:-) bo będzie modnie i wesoło, tylko ta zima mnie martwi, bo jednak jak się zimno zrobi to będzie największy brzuch i nie mam pojęcia w co się wtedy wcisnę.

Do góry