reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

addaa to wyobraź sobie, że u mnie nie ma wiatraka:cool2: nie wiem jak dam rady, a tyle mam dzisiaj jeszcze roboty. mój młody biega też w samych majtkach i leje się z niego.

reklama
Wróciłam z miasta. Kupiłam sobie spodnie w h&m juz na zimę- dzinsowe, trochę za duże, ale nie ma nic w roz. 36:-( w normalnej cenie, to kupiłam 38. Sukienki nei kupiłam, bo takie szmatki tylko były, ale za to byłam w pepco i kupiłam sobie spódnicę za 25 zł- ceny zawsze niskie, a czasamii towar taki jak w c&a, h&m:tak:. Zwłaszcza dla dzieciaczków są super rzeczy:tak::tak::tak:

a ja wczoraj specjalnie poszłam do H&M żeby sobie już kupić długie jeansy, bo pisałyście, że w waszych miastach są przeceny,a le u mnie nic, dalej drożyzna

AKUNIA musimy sie wszystkie uzbroic w cierpliwosc aby jakos przetwac do naszych wizyt :-). Wybaczcie dziewczyny ale nie mam dzis ani sil ani nastroju do pisania.A nie chce wam smecic.Nic sie zlego nowego nie dzieje ale chyba ta pogoda mnie strasznie wykancza i nie mam na nic ochoty. Dolanczam sie do druzyny dziewczyn ktore maja wizyte u gina 15 czerwca ja mam tam byc na 9 rano.Chcialabym dzis zasnac i sie obudzic i isc do gina a tam zobaczyc bijace serduszko :-). Oliwka spi.Mam tez dola bo moja przyjaciolak ktora miala byc mama w styczniu 2011 dzis miala zabieg.To juz 2 ciaza i 2 poroniona :-(.

a ja wczoraj specjalnie poszłam do H&M żeby sobie już kupić długie jeansy, bo pisałyście, że w waszych miastach są przeceny,a le u mnie nic, dalej drożyzna

Bo to nie sa jeszcze przeceny letnie. To sa często rzeczy po zimie, które wisza od poprzedniej przeceny i czekają;-). Ja już nie moge się doczekać przeceny letniej może wtedy jeszcze coś dokupię.

to znaczy, że u nas już ni nie ma z zeszłego sezonu:-(

Ja byłam w 3 i dopiero w ostatnim znalazłam coś, co w miare można nazwać ubraniem, a nei spadochronem lub workiem na ziemniaki. Bo jeszcze w lecie jakoś by mi uszło soć w stylu bojówki lub bermudy z kieszonkami po bokach, tak w zimie się w tym nie widzę:no:. W sumie raczej z kupnem ubrań problemu nie będzie, tylko jakaś kurtka na zime się przyda, bo brzuchol bedzie wystawać. Dobrze też, że zostawiłam sobie kozaki z poprzedniej ciąży. Zazwyczaj kupuję roz. 36, ale w pierwszej ciąży nogi spuchły mi już ok 3-4 miesiąca i kupiłam a'la oficerki roz. 38:sorry2:

Witam Dziewczynki :)

Ale upal.....
Mialam sprzatac mieszkanie ale nie mam sily wstac z łóżka...
Tragedia
A u nas... chyba dobrze... Piersi bolą coraz bardziej, nawet nie musze sprawdzac bo bola same z siebie :)
Tym razem musi sie udac - jestem o tym przekonana :)

Akunia też mi ginka znalazła torbiel. Miejmy nadzieję że ciąże faktycznie podziałają na nas uzdrawiająco :)

Stałam dziś w mięsnym w kolejce (lecza się zachciało) i myślałam że mnie tam szlag trafi. Surowe mięso mi strasznie śmierdzi w tej ciąży... Ale leczo pyszne wyszło :)

Kupiłam też truskawki i zrobiłam koktajl orzeźwiający, tak mnie coś natchnęło (mama moja chyba mi zrobiła smaka na coś takiego ostatnio;): zmiksowałam schłodzone truskawki ze spritem i lodem. Genialne na te upały!! Polecam!! :)
(tego sprita nie można dać za dużo żeby było czuć raczej truskawki, on ma dać bąbelki i posmaczek a nie zdominować smak, zresztą jak kto lubi ;) - tak piszę jakby któraś miała ochotę spróbować;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam lutówki '11
Wczoraj na teście wyszły mi dwie kreseczki, wstępnie termin wyliczyłam sobie na 16 lutego. Tak więc chciałam dołączyć do forum.

Do góry