reklama
Wróciłam z miasta. Kupiłam sobie spodnie w h&m juz na zimę- dzinsowe, trochę za duże, ale nie ma nic w roz. 36:-( w normalnej cenie, to kupiłam 38. Sukienki nei kupiłam, bo takie szmatki tylko były, ale za to byłam w pepco i kupiłam sobie spódnicę za 25 zł- ceny zawsze niskie, a czasamii towar taki jak w c&a, h&m
. Zwłaszcza dla dzieciaczków są super rzeczy

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
AKUNIA musimy sie wszystkie uzbroic w cierpliwosc aby jakos przetwac do naszych wizyt :-). Wybaczcie dziewczyny ale nie mam dzis ani sil ani nastroju do pisania.A nie chce wam smecic.Nic sie zlego nowego nie dzieje ale chyba ta pogoda mnie strasznie wykancza i nie mam na nic ochoty. Dolanczam sie do druzyny dziewczyn ktore maja wizyte u gina 15 czerwca ja mam tam byc na 9 rano.Chcialabym dzis zasnac i sie obudzic i isc do gina a tam zobaczyc bijace serduszko :-). Oliwka spi.Mam tez dola bo moja przyjaciolak ktora miala byc mama w styczniu 2011 dzis miala zabieg.To juz 2 ciaza i 2 poroniona :-(.
a ja wczoraj specjalnie poszłam do H&M żeby sobie już kupić długie jeansy, bo pisałyście, że w waszych miastach są przeceny,a le u mnie nic, dalej drożyzna
Bo to nie sa jeszcze przeceny letnie. To sa często rzeczy po zimie, które wisza od poprzedniej przeceny i czekają;-). Ja już nie moge się doczekać przeceny letniej może wtedy jeszcze coś dokupię.
to znaczy, że u nas już ni nie ma z zeszłego sezonu:-(
Ja byłam w 3 i dopiero w ostatnim znalazłam coś, co w miare można nazwać ubraniem, a nei spadochronem lub workiem na ziemniaki. Bo jeszcze w lecie jakoś by mi uszło soć w stylu bojówki lub bermudy z kieszonkami po bokach, tak w zimie się w tym nie widzę

angelka123
i tylko nadzieja......
Witam Dziewczynki 
Ale upal.....
Mialam sprzatac mieszkanie ale nie mam sily wstac z łóżka...
Tragedia
A u nas... chyba dobrze... Piersi bolą coraz bardziej, nawet nie musze sprawdzac bo bola same z siebie
Tym razem musi sie udac - jestem o tym przekonana
Ale upal.....
Mialam sprzatac mieszkanie ale nie mam sily wstac z łóżka...
Tragedia
A u nas... chyba dobrze... Piersi bolą coraz bardziej, nawet nie musze sprawdzac bo bola same z siebie
Tym razem musi sie udac - jestem o tym przekonana
A
aniaprzemka
Gość
Akunia też mi ginka znalazła torbiel. Miejmy nadzieję że ciąże faktycznie podziałają na nas uzdrawiająco 
Stałam dziś w mięsnym w kolejce (lecza się zachciało) i myślałam że mnie tam szlag trafi. Surowe mięso mi strasznie śmierdzi w tej ciąży... Ale leczo pyszne wyszło
Kupiłam też truskawki i zrobiłam koktajl orzeźwiający, tak mnie coś natchnęło (mama moja chyba mi zrobiła smaka na coś takiego ostatnio
: zmiksowałam schłodzone truskawki ze spritem i lodem. Genialne na te upały!! Polecam!! 
(tego sprita nie można dać za dużo żeby było czuć raczej truskawki, on ma dać bąbelki i posmaczek a nie zdominować smak, zresztą jak kto lubi
- tak piszę jakby któraś miała ochotę spróbować
Stałam dziś w mięsnym w kolejce (lecza się zachciało) i myślałam że mnie tam szlag trafi. Surowe mięso mi strasznie śmierdzi w tej ciąży... Ale leczo pyszne wyszło
Kupiłam też truskawki i zrobiłam koktajl orzeźwiający, tak mnie coś natchnęło (mama moja chyba mi zrobiła smaka na coś takiego ostatnio
(tego sprita nie można dać za dużo żeby było czuć raczej truskawki, on ma dać bąbelki i posmaczek a nie zdominować smak, zresztą jak kto lubi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: