reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Wpadłam pogratulować Mamom Lutowym 2011, i poszukuję angelki aby jej napisać,że ZARODEK SIE POJAWI bez obaw i zmartwień. Moja 5 tygodniowa ciąża tez była bez zarodka, a teraz mam 11 miesięczną, biegającą córeczkę. Pozdrawiam Was wszystkie i spokojnych 9 miesięcy....ale Wam zazdroszczę. Pozytywnie oczywiście.

reklama
OOO Selenka!!!!!!! Policzylam sobie dni od owulacji i to niecałe 4 tygodnie. Wiec bardzo za wczesnie poszlam do ginka :)
Mam isc jeszcze przed wyjazdem - w przyszla srode ale obawiam sie ze tez moze malo byc widac :)

Vive chodzę do Baś-Budeckiej i chciałabym tam u niej rodzic w Madurowiczu

Pani_cinkowa
mam fotke :) jutro zeskanuje i wkleje :)

Dziewczynki ale zarodek pojawi sie prawda? Bo oczywiscie juz sie stresuje ;( Mialyscie taka sytuację?
I dlatego nie warto isc za wczesnie - ja Wam radze hi hi :)

Nie warto, nie warto. Madra Polka po szkodzie ;))). Na pewnosci wszystko bedzie ok. Najwazniejsze, ze jest pecherzyk. Trzeba wierzyc gince, Ona wie co mowi wkoncu jest lekarzem.

Jesli moge spytac to 4 tydzien liczony od @ czy od owulacji?

No widzisz do czego Ja sie posuwam, abys się przestała martwić? Krążę po BB w poszukiwaniu zaginionej. Ha. Głowa do góry, limit nieszczęść wykorzystałaś. A to,że mnie mało ostatnio nie równa sie nie czytaniu co u Was.
Dużo Was tu juz na lutówkach?

Ostatnia edycja:
OOO Selenka!!!!!!! Policzylam sobie dni od owulacji i to niecałe 4 tygodnie. Wiec bardzo za wczesnie poszlam do ginka :)
Mam isc jeszcze przed wyjazdem - w przyszla srode ale obawiam sie ze tez moze malo byc widac :)
Ja byłam w ok piątym tygodniu i tez bylo widac tylko pęcherzyk. Wystraszyłam się i nic więcej,po dwóch tygodniach już było wszystko ok, czego dowodem jest zdjęcie USG które wkleiłam do postu dot. wizyt i zdjęć usg. Zobaczyłam upragniony zarodek w środku pęcherzyka, więc nie stresuj się :-). Ty też go zobaczysz.
Ja teraz jestem na etapie szukania ginekologa prowadzącego moją ciążę. Trochę czytała opinii o tym moim i mam mieszane uczucia.
Na dodatek przed chwila jak drzemałam po raz pierwszy śniło mi się, że poroniłam. Boże zwariuję od tych nerwów i stresu. Jak sobie pomyślę, że tak jeszcze będzie co najmniej 8 miesięcy.

reklama
Do góry