reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

AGNIESIA z tego co wiem, to nie mozna pisac posta pod postem.;-)

Okropnie sie dziś czuje. Wszystko mnie boli a najbardziej kręgosłup:baffled:

reklama
Vive chodzę do Baś-Budeckiej i chciałabym tam u niej rodzic w Madurowiczu

Pani_cinkowa
mam fotke :) jutro zeskanuje i wkleje :)

Dziewczynki ale zarodek pojawi sie prawda? Bo oczywiscie juz sie stresuje ;( Mialyscie taka sytuację?
I dlatego nie warto isc za wczesnie - ja Wam radze hi hi :)

Vive chodzę do Baś-Budeckiej i chciałabym tam u niej rodzic w Madurowiczu

Pani_cinkowa
mam fotke :) jutro zeskanuje i wkleje :)

Dziewczynki ale zarodek pojawi sie prawda? Bo oczywiscie juz sie stresuje ;( Mialyscie taka sytuację?
I dlatego nie warto isc za wczesnie - ja Wam radze hi hi :)

no przecież, ze się pojawi:tak: skoro to 4 tc to pewnie lada dzień a za 2-3 tygodnie usłyszysz serduszko:-)

ogolem wszystko co powinnam na poczatku zrobic

jeśli zrobiłaś test i wynik był pozytywny to zapisz się do ginekologa. nie ma sensu iść na wizytę wcześniej niż w 6 tc, chyba że będziesz miaa jakieś niepokojące objawy typu plamienie lub krwawienie

reklama
Do góry