reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
dziekuję wszystkim za cieple przyjęcie i gratulacje :-)wiem że wszystko u mnie jeszcze bardzooo wcześnie ale jestem dobrej myśli i wierzę że musi siejuż teraz udać...zresztą podobno po transferze liczy się nieco inaczej i wychodził by mi już 4 tydz...a z bety też 4-5 tydz. :-D

witam serdecznie nowe lutówki :)
ja wpadam tak na chwile poczytuje i uciekam bo moje dziecie jest bardzo absorbujące i nie mam czau na to by na bierząco śledzić forum, ale pamietam o Was i bede zaglądać zawsze jak czas miec bede :)

życzę wam spokojnej ciąży :) jaurodzilam w lutym tego roku i mam sentyment do tego miesiąca,więc pewnie będę do was zaglądała.Nawet nie macie pojęcia jak to szybko minie i bedą dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka:-)

Cześć dziewczyny przez dwa dni nie pisałam bo nie miałam czasu wcale:zawstydzona/y: Wiiiiiitam wszystkie nowe mamusie:-)
Zacznę od tego że męczą mnie od 3 dni straszne mdłości normalnie nie daję rady już nie mam wcale apetytu jedynie co to miałam ogromną chcicę na pierogi ruskie ale tak to nic:szok: Ogólnie czuję się dobrze (gdyby jeszcze minęły mdłości to by była bajka)
A wy jak się czujecie???
Pozdrawiam;-)

Ale co do mdłości czytałam gdzieś że jak się ma mdłości to dobrze funkcjonuje łożysko (choć nie każda kobieta miewa mdłości) także się pocieszam:-D

reklama
Do góry