reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witajcie :)
ja dopiero co się dopisałam do lutuwek :) O ciąży wiem trochę więcej, ale z racji tego, że mam 8 miesięcznego szkraba mam niewiele czasu na pisanie, ale będę zaglądać tu do Was.

Witam w upalny czwartek:-)
Pół nocy nie spałam,już się widno robiło jak mnie sen zmorzył.
Mam nadzieję,że jakos przetrwam ten upał.

Neta czy ty jestes z Rzeszowa???
Neta już odpowiedziała, ze z okolic :) , ale ja jestem z Rzeszowa :) Ty widzę również. :)

Dawno nic nie pisałam, ale jakoś nie mam weny. Z Maleństwem jak na razie wszystko dobrze, tydzień temu widziałam je na usg.
Upały mnie dobijają, na szczęście w pracy mam pokój z takiej strony, że dopiero po 12- 13 słońce zaczyna przygrzewać, bo z drugiej strony budynku cały dzień jest masakra. A tak to sobie spokojnie z wiatraczkiem siedzę, chociaż myślę juz tylko o urlopie. :)

witajcie

Cierpie na bezsenność ciążową.Nigdy dlugo nie spałam ale wstawać codziennie o 4 ,wrrrrr

Czuję sie znacznie lepiej,brzuszek rośnie.W przyszły piątek usg,nie mogę się doczekać.

Dzuiubasku- to między dziećmi będzie niewiele ponad rok różnicy,fajno.

Mdli mnie bardzo często ale coraz mniej wymiotuję,apetyt dopisuje:)w ciaży z Jasiem wmiotowałam praktycznie do końca:(

Upały i mnie dobijaja,naszczęście jestem w domu.Moje synuśki po urodzinach i tak Jaś ma już 3 latka a Krzysio 9.
Pozdrawiam mamuśki:)

witajcie

Cierpie na bezsenność ciążową.Nigdy dlugo nie spałam ale wstawać codziennie o 4 ,wrrrrr

Ewuśka jak miło to słyszeć:-) Ja też!!!!! I mam tego dosyć. Zasypiam koło 1ej, śpię jakieś 2-3 godz. i koniec. Rzucam sie po łóżku, dziś od 4ej czytałam książkę. Około 7ej zasnęłam, a o 9ej Nina mnie obudziła. I tak już drugi tydzień. Czy sa jakies sposoby na bezsenność?

hmhm..
nie bylo mnie wczoraj bo net mi szalal. no ale nadrobilam.

co do oplat w Polsce to juz sie pogodzilam z tym i uwierzcie nawet jak placicie nie zawsze jest oki. kazda ciaze chodzilam prywatnie wszytsko prywatnie robilam. i teraz rowniez nie mam zamiaru tego zmieniac jedynie lekarza zmienilam mam nadzieje ze ten okaze sie szczesliwym

co do cesarki mialam dwie i czeka mnie trzecia, wiec nie bede wiedziala co to naturalny a;e uwierzcie mi ze cesarka tez nie jest czyms wspanialym. co prawda pierwsza przeszlam oki boalo przez kilka dni ale dawalo sie wytrzymac, nauczylam sie siadac spac i klasc sie w okreslonej pozycji zeby uwazac na szew. druga natomiast przeszlam koszmarnie i dochodzilam po niej jeszcze gorzej bo mialam bole poopunkcyjne.

witam nowa lutowke.

co do spania to ja tez cierpie chyba na bezsennosc ciazowa wczesniej na poczatku spalam non stop a teraz ma problemy ze spaniem w nocy ale to chyba wina cisnienia i upalow

Witajcie
Jeśli chodzi o spanie to ja mam problem usnąć, ale potem śpię długo, nawet mimo, że jest gorąco, ale budzę się to jestem spocona.

i w ogóle to przez te upały to nic się nie chce.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

reklama
A moja mama mowila, ze sie ochlodzilo niby.... Czy od nowa parowa?

Witam Nowa Mame, widze, ze synek ma piekne imie ;) Takie samo jak moj starszak :)

Akunia, moze wy teraz nadrabiacie te przespane godziny?

Nie wiem dlaczego, ale mialam dzisiaj takie dziwne wrazenie, ze to nie czwartek, a piatek.

Do góry