ligotka
Fanka BB :)
jtaudul glowa do gory, mysle ze powinnas jeszcze raz porozmawiac z nim o tym jak zabolalo Cie to slowo, bo takie "niezalatwione" sprawy lubia wracac, moj ostatnio mnie denerwuje bo szybciej zjada obiad i znika przed telewizor a ja zostaje w kuchni sama z talerzem, mam tak caly tydzien, wiec denerwuje mnie kiedy lekcewazy sobie te chwile, raz juz znim na ten temat rozmawialam i nie dotarlo w ostatnia niedziele znow, licze na efekty
wczoraj znow powiedzialam mu ze ma zly wplyw na moj nastroj i od razu wymyslil ze moglibysmy spedzic wieczor jakos inaczej, czasem mezczyzn trzeba po prostu wychowac a to jest trudniejsze niestety od wychowania dziecka
trzymaj sie cieplutko i nie zamartwiaj
mnie znow martwi dziewczynki brak ruchow maluszka, tzn niesmialo mnie troszke kopnie ale normalnie sie rusza bardzo mocno i czesto, wiem ze ostatnio troszke duzo biegam za bratankiem boje sie ze to sie na niej odbija jakos
mnie znow martwi dziewczynki brak ruchow maluszka, tzn niesmialo mnie troszke kopnie ale normalnie sie rusza bardzo mocno i czesto, wiem ze ostatnio troszke duzo biegam za bratankiem boje sie ze to sie na niej odbija jakos