polis1010
Leniuszkowa mama
Rety, poleniuchowalam w lozku do 11.30, dopiero zjadlam sniadanoko
. Malz poszedl do pracy a ja mysle co tu ze soba zrobic.
Wczoraj tak nas zasypalo ze do domu jechalam 2 godziny-normalnie zajmuje mi to 7 minut-korek taki ze nic nie szlo
.Anglicy nie zmieniaja opon na zime a ze moje miasto jest polozone na wzgorzu nie trudno sobie wyobrazic co sie dzialo. Na szczescie my mamy nowy komplet na zime wiec w koncu dojechalam.
Z powodu sniegu moje wczorajsze lekcje jazdy sie nie odbyly i egzaminu chyba tez nie bedzie-chyba ze zdarzy sie cud.
Ide pomoczyc nogi bo mnie w nocy taki mega skurcz zlapal ze do tej pory boli mnie cala lydka.
Milej niedzieli:-)
. Malz poszedl do pracy a ja mysle co tu ze soba zrobic.Wczoraj tak nas zasypalo ze do domu jechalam 2 godziny-normalnie zajmuje mi to 7 minut-korek taki ze nic nie szlo
.Anglicy nie zmieniaja opon na zime a ze moje miasto jest polozone na wzgorzu nie trudno sobie wyobrazic co sie dzialo. Na szczescie my mamy nowy komplet na zime wiec w koncu dojechalam. Z powodu sniegu moje wczorajsze lekcje jazdy sie nie odbyly i egzaminu chyba tez nie bedzie-chyba ze zdarzy sie cud.
Ide pomoczyc nogi bo mnie w nocy taki mega skurcz zlapal ze do tej pory boli mnie cala lydka.
Milej niedzieli:-)
Czuję się jak staruszka tym bardziej, że dorwało mnie przeziębienie
Dobrze, że już bliżej niż dalej. Ja kończę pracować w grudniu, tak więc mam nadzieję poleniuchować jeszcze przed porodem
Nie wiem dziewczyny jakaś chandra mnie chyba łapie zaczynam pomalutku się stresować ty porodem... Najgorsze jest to że nie mam na nic ochoty na szczęście mam mężulka który stara się mnie rozweselić i urozmaicać spędzanie czasu wspólnie i przyjaciólkę która pomoże mi poczuć się znów zadbana robiąc pazurki także mam nadzieję że mi się poprawi... co do bóli to coraz bardziej boli mnie ten krzyż i nie mam siły czasem bo czuję się jak babcia staruszeczka:/ Miłego dnia dziewczynki:*