Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, wazne ze juz kurs skaczony i teoria zdana:-)Moi teściowie przyjechali na drugi dzień po moim wyjściu ze szpitala, czyli w piątym dniu życia synusia, przyjechali w ciągu dnia, zobaczyli małego, wypili jakąś kawę i pojechali. Moi rodzice z tego co pamiętam przyjechali dwa dni później i też u mnie nie nocowali, żeby nie robić mi kłopotu, choć blisko nie mają i zwykle zawsze przyjmuję ich z noclegiem, więc nie byli uciążliwi. Ale jakby tak przyjechali na dłużej do tzw pomocy, to ja bym podziękowała, bo zaczęłoby się pewnie wtrącanie w opiekę nad dzieckiem i poszłoby na noże :-) No chyba, ze ich pomoc ograniczyłaby się np do gotowania, robienia zakupów itp.Witajcie
Czy któraś z was też ma obawy przed zwaleniem się dziadków po porodzie maleństwa? bo mnie to przeraża od samego początku ciąży - moi rodzice twierdzą że przyjadą żeby pomagać (chociaż za bardzo nie wiem w czym skoro mąż będzie ze mną 24h) a dla mnie to jest tak naprawdę zwalenie się kogoś na głowę, tym bardziej że nie mamy za dużego mieszkania i ja przy większej liczbie osób się "duszę" i nie czuję swobodnie....