reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

mysia, dzięki za radę z apapem, chyba rzeczywiście spróbuję, bo już wyrobić nie mogę, teraz jak jeszcze mi nogi puchną jak balony, to ból jest jeszcze dotkliwszy i odczuwam też w dzień
cieszę się że u ciebie jest ciut lepiej

ja też się wybrałam na zakupy, ale normalnie już z chodzeniem cieżko, bo mam wrażenie momentami, że mi mała zaraz wypadnie, podejrzewam że sobie już wlazła w kanał rodny, i naciska na wszystko :)))

reklama
Witam się i ja :-),
Dopiero teraz, bo właśnie skończyliśmy sobotnie porządki z mężem...ufff.

Śliczny Synek, gratuluję!!! :-)

Rutkosia, no Ty to lepiej bądź przygotowana, bo może dzidziuś zrobić Ci małą niespodziankę ;-). Ja dziś wyprałam torbę, więc jak wyschnie to też się spakuję, do szpitala też mam "daleko" bo ze 40 kilometrów...mam nadzieję że zdążę jakby co :-D.
Teraz zmykam pod prysznic bo mąż szykuje obiadek, spaghetti :cool2:.
Miłego dnia Wam życzę.

Becioo na cuda to ja nie liczę hahaha :-D ale torba spakowana przyszykowana czeka niech czeka ciekawe kiedy się doczeka;-)

margoz mam takie same odczucia z tą pozycja dziecka. A jak jeszcze zaczyna się wiercic to wogóle.
Będzie dobrze, dużo nam nie zostało:))

Witam ja dalej w dwupaku, jestem w szpitalu i musze lezec, nawet do toalety nie moge wstac, jem tez na lezaco, ale dla mojego skarba wytrzymam wszystko chodz nie jest to konfortowa sytuacja, ale dla malej kazdy dzien w brzuszku jest bardzo wazny. Boli nie mam tylko wody caly czas sie sacza. Ale wiem ze bedzie dobrze. Musi byc dobrze. Nie wiem co u Was :( ale moze uda mi sie dzisiaj poczytac co nieco. pozdrawiam

Ewelinka dasz rade:-)
Anja fajnie ze sie odezwalas, juz myslalysmy ze sie po porodzie kurujesz i dlatego milczysz:tak:

Ja sie wczoraj spakowalam wiec teoretycznie moge juz jechac do szpitala ale przyznam szczerze ze im blizej tym bardziej sie denerwuje. Wczoraj wieczorem mialam mdlosci i nawet mi troche wrocilo(sorki ) i juz myslalam ze sie zaczyna no ale przeszlo.

Dzis spokojnie, caly dzien z mezem. Ogladamy skoki a jeszcze mamy isc na miasto po okulary dla malza bo stare porysowane, a nie chce mi sie okropnie. Moze go przekonam zeby isc jutro.

Milej reszty soboty babeczki:-)

Dziewczyny bardzo dziekuje za mile slowa i wsparcie, kochane jestescie. Wlasnie doczytalam ze mamy nowe maluszki wielkie gratulacje dziewczyny, Jak zinsfreiem zdiecia to plakalam Jak dziecko. Teraz mam w szpitalu iPhone wiec bede pisac Co i Jak i troche podczytywac. Jeszcze raz dziekuje za trzymania kciukow.

reklama
Ja niedawno wróciłam ze spaceru i wszystko mnie boli, tak więc zaraz zamienię się w lenia kanapowego;-) Muszę jeszcze tylko piekarnik umyć:dry: a tak to jedzonko i odpoczynek:tak:

Do góry