reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam się po męczącym dniu, dziś sprzątałam z mamą w domku i na górze mam już posprzątane na super, można wnosić meble i mieszkać, tylko dół został. Na szczęście brzuch nie boli, nic się nie dzieje tylko strasznie zmęczona jestem i zaraz mykam spać.

Ale się nam dziewczyny do szpitala pakują. Ewelinka, fajnie, że masz internet w szpitalu, ja kurcze chyba zanudzę się, jak mnie szybko nie potną, tylko będą czekać.
No ja dzisiaj miałam piękne spanko do 9 bez żadnego wstawania na siusianie, potem do 11 poleżeliśmy w trójkę z synkiem, śpiewaliśmy piosenki, baraszkowaliśmy, muszę się nim nacieszyć, bo jak pójdę do szpitala, to będę za nim strasznie tesknić, no i to jego ostatni tydzień bycia tym jedynym dzieckiem w domu, potem będzie się już musiał dzielić mamusią.
Z domu dzisiaj nawet nie wychodziłam, bo się wzięłam za porządki w domu, pranie i prasowanie. Jakby co, to część ubranek już przygotowana, reszta się suszy. Torba nie tylko nie spakowana, ale również nieskompletowana! Nie mam np jeszcze podkładów Bella mama, no ale mam na szczęście czas do końca tygodnia. wczoraj odezwała się do mnie koleżanka z pracy, która ma za mnie zastępstwo, czy nie dałabym rady poprawić kartkówki i wystawić oceny, dobre, jakbym nie miała teraz innych ważniejszych spraw na głowie.
Mąż wspaniałomyślnie chce mi jeszcze przed pójściem do szpitala kupić nową komórkę, bo stara ledwo zipie, wyłącza się, ma problem z ładowaniem w dodatku klawisze podgłośniania głosu zepsuły się i bez słuchawki nie da się rozmawiać, bo nic nie słyszę. No i jestem w kropce, bo chciaąłm jakiegoś zgrabnego smartphona z klawiaturą i mąż mi wynalazł Nokię C6. Zna któraś z was ten telefon? Ja do tej pory miałam Sony Ericssona i mi odpowiadał, ale Smartphony ma drogie i duże.
Teraz odpoczywam po ciężkim dniu, ale pralka nadal pierze, tym razem pieluchy, ale będę miała w poniedziałek prasowania!

Ewitko ja mam e63 to cos podobnego! Uwielbiam go, szczegolnie klawiature qwerty! No i nokie moge z calego serca polecic!! Co prawda przymierzam sie do zmiany ale ja mysle o iphonie, albo galaxy zeby malej zdjatka cykac :)

reklama
hej :)

a mały spal u babci i dziadka.. wiec poszliśmy wczoraj do knajpki ale jak na złość jak juz mam okazje wyjść z mężusiem to nie bylo żadnych naszych znajomych i poszliśmy z powrotem bo bylo smętnie.. ale za to w domu spędziliśmy fajny wieczorek ^^
Zamówiliśmy pizze i później bylo "przyjemnie" :-D (chociaż juz myślałam ze nie dam rady)
Dzisiaj mogliśmy sie wreszcie wyspać do oporu.. później jechaliśmy do rodzinki na obiad i po małego. A teraz mam wreszcie święty spokój.. mężusia kumple wyciągnęli na piwko ... ale nie żałuje mu..niech idzie puki jeszcze ma czas bo przy dwóch dzieciach będziemy mieli juz istny młyn na poczatku .

co do telefonów to ja jestem tradycjonalistką i mam elegancką nokie
w metalowej czerwono-srebrnej obudowie.. 6300
Jest średni i dosyć ciężki ..lubie ciężkie telefony.. .
Nie lubie tych rozsuwanych czy tych z klapką.. bo wydają mi sie takie nietrwale..
a moj jest niezniszczalny ..

3-majcie sie tam zdrowo !
miłego wieczorku :)

Do góry