reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam się po ciężkim już dniu :)

sorbek super że już jesteście w domku, poród miałaś wymarzony - oby i nam szczęście dopisało :-)

Ja od 7 na nogach. Na 8 pojechałam do Lidla po te pampersy (zajechałam na minutę przed otwarciem sklepu - kilka osób już czekało i ledwo załapałam się na nie), dodatkowo kupiłam ręczniczek kapturkiem i z myjką bo miałam tylko 1 komplet, jedne rajstopki i skarpetki. Jak wróciłam do domku to mąż wstał i zaczął skręcać łóżeczko, ja je potem "ubrałam" jak trzeba i gotowe. Następnie ściąganie firanek do prania, mąż to robił więc luzik, ja wstawiłam pralkę jedynie. Mąż wziął się za pomalowanie ścian w kuchni bo już patrzeć nie mogłam. Wyprane firanki poprasowałam i zaczęło się wieszanie, oczywiście udało mi się tylko powiesić w kuchni bo mąż mnie pilnował - on powiesił resztę a ile się przy tym naklął to tylko ja wiem - ale nie chciał żebym ja to robiła :-) Na 14 poszedł do pracy a ja wyszłam z psem. Teraz leżę i nadrabiam bb, brzuszek jakiś twardy i mała bryka niesamowicie mocno ale do wieczora odpoczywać mam zamiar. Jutro odkurzanie i zmywanie podłóg i finito. Mogę rodzić :)

Spokojnego dnia lutóweczki :)

reklama
jtaudul wstaw zdjecia lozeczka!!! :) Ja mam w planach ubrac go dokladnie w terminie, maz nie chce, ale wtedy sie upre, bo bede chciala miec wszystko dopiete na ostatni guzi, i torbe dopakuje tez wtedy ;)

jtaudul wstaw zdjecia lozeczka!!! :) Ja mam w planach ubrac go dokladnie w terminie, maz nie chce, ale wtedy sie upre, bo bede chciala miec wszystko dopiete na ostatni guzi, i torbe dopakuje tez wtedy ;)

proszę bardzo

01022011016.jpg

Pod materacyk włożyłam cienki kocyk żeby główka była trochę wyżej niż reszta ciałka bo takie maleństwo ma spać bez poduszki
Łóżeczko stoi w naszej sypialni żeby nie było trzeba chodzić do drugiego pokoju.

Ja się zawzięłam i posprzątałam łazienkę, szczególnie mecząca była kabina prysznicowa, ale dałam radę. No i zrobiłam dwa prania.

Maran-atha czy ty masz jakiś kontakt z Jeżynką bo tak chyba z 2 dni już wieści od niej nie ma? A ona termin ma jakoś na teraz.

Oj, zawiodłam się. Już tyle godzin lutego, a żadna Lutówka się nie postarała ;-)

Mam dziś kolejny kiepski dzień. Miałam sobie poprawić humor, poszłam do fryzjera i jestem niezadowolona. Zostałam wystrzyżona dosłownie, choć prosiłam inaczej. Eh, odrosną, ale do tego czasu muszę się ze sobą męczyć.

A Was tak na sprzątanie wzięło. Ja jeszcze nie mogę, choć tak mnie nosi, że szok.

jtaudul slicznie, nie moge sie doczekac az nasze szkraby beda w nich spaly :)

rachel spokojnie, poczekamy do konca dnia, tyle sie na forum okien umylo, musi cos z tego byc :D

Mnie zostalo prasowanie, golabki przed chwilka wstawilam, ogolnie czuje sie dobrze, troszke bola mnie uda, ale podejrzewam ze to efekt tego ze juz dawno nie mialam tyle ruchu no i zakwasy sie pojawily :)

reklama
kurczę dziewczyny, w kompleksy mnie wpędzacie tymi porządkami hehe, ja nic nie robię, bo lenia mam w sobie, poza tym ciężko mi się ruszać, wystarczy że po Bartka do szkoły pójdę i już mam dosyć
poza tym mam juz powyzej dziurek w nosie pytań wszystkich , kiedy rodzę, bo już myśleli że urodziłam, czy już czy jeszcze, normalnie sama bym to chciała wiedzieć
sorbek, fajnie że jesteście już w domku :)

Do góry