reklama
myślę że dostałaś ostro w żołądek i stąd taki atak mdłościDziekuje Dziewczyny za odp!
Ligotka: Uspokoilas mnie, w takim razie tak widocznie czasami jest.
ligotka
Fanka BB :)
Dobra dziewczynki smigam na wizyte! Trzymajcie kciuki... oby to byla moja ostatnia wizyta 
Dobra dziewczynki smigam na wizyte! Trzymajcie kciuki... oby to byla moja ostatnia wizyta![]()
trzymam mocno mocno mocno

majuska
agunia ja biore asmag, ligotka no to czekamy na wieści;-)
reklama
crazy mama
Ligotka jak dla mnie to prosto od lekarza mozesz na porodowke pojechac.POWODZENIA i rozwarcia zyczymy
A mi wlasnie jakies 30 min temu chyba czop odszedl.Nie jestem tylko pewna bo jak opisywalyscie to wasze byly przezroczyste lub z nitkami krwi a ja zauwazylam u siebie taki blado zolty glut calkiem spory.Moze moja lopata dziala bo dzisiaj choc pod kontrola meza udalo mi sie ukrasc lopate i troszke chodniczek przed domkiem odsniezyc

A mi wlasnie jakies 30 min temu chyba czop odszedl.Nie jestem tylko pewna bo jak opisywalyscie to wasze byly przezroczyste lub z nitkami krwi a ja zauwazylam u siebie taki blado zolty glut calkiem spory.Moze moja lopata dziala bo dzisiaj choc pod kontrola meza udalo mi sie ukrasc lopate i troszke chodniczek przed domkiem odsniezyc

Ostatnia edycja:
Podziel się: