reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

To do czego ona Ci tam potrzebna jest???? Aż się zdenerwowałam.
Może czas się z nią rozgadać, co?

Prawde mowiac to tylko po to zeby dzieciaki mialy opieke jak pojde do szpitala.Moj maz ma na tyle niewdzieczna prace ze jesli wezmie powyzej 2 dni wolnego to niestety ale na jego miejsce bedzie kto inny a on na lodzie.Teraz zima niestety nie mozemy sobie na to pozwolic.Latem jak robot na dworzu jest duzo to inna gadka.Wiec niestety jestem na nia skazana.Dzisiaj pobila rekord i poszla spac 20 min temu (tzn 9:20 wieczorem).Postepy robi ;-)
Odnosnie prostowanai to mi sie nawet nie chce klocic bo tylko sie nawnerwiam a po niej i tak to splynie.Jeszcze troszke pozaciskam zeby a potem zrobie sobie od niej przerwe az do wielkanocy :happy:

reklama
Witam sie, jak to zazwyczaj co druga noc o 4 rano.... Wstalam bardzo spiaca na siku i juz nie zasnelam :( to chyba nerwy - staram sie jak moge ale czasem sie nei da ;( wiem od switu smece...
A juz zdazylam wszamac sniadanko (chlebek wieczorem kupiony cieplutki to jeszcze chrupiacy byl i z powidlami mniam... za to herbatke juz zdazylam wylac... poszla troche na noge ale o dziwo pomimo ze ciepla sie nie poparzylam, ach niech zyje zgrabnosc...)
Kurcze pilki nie mam :( a jak widac chodzenie nie pomoglo... dzis ide do kolezanki 4 pietro, moze kilka razy wejde i zejde to pomoze ;)
MIlego dnia i duze buziaki :*

Dzień dobry :-) Trzecia....:-D

Nie mogę zasnąć z nerwów. O 5:45, jak wróciłam z ubikacji cos ze mnie wyleciało. Ale było tego tylko tyle, że zmoczyłam wkładkę. I teraz się zastanawiam.... Nic się nie dzieje, nie mam skurczów. Dziś mam znowu wizytę u lekarza, zobaczymy co powie....

Gratulacje dla Olafka. Mój synek zaczął chodzic, jak miał rok i dwa miesiące, a pierwszy krok zrobił mając rok i trzy tygodnie :-)

Dzień• Dobry:)

Ja o dziwo ostatnio 2 noce śpię od 22 do 7:)Dziś mam wizytę u lekarza na 17.Cieszę się bo od wczoraj szew po cesarkach zaczyna mi strasznie puchnąć,chyba ma już dość.Także dzis dzień w łóżku,wolę nie ryzykować.

Moja 3 letnia piszczałka już nakarmiona,starsza w szkole, więc troszkę pobimbam.
Buziaki i miłego dnia:)

To i ja się przywitam,chociaż zajrzałam na bb już o 3:-)
Dziś znowu co godzinę łazienka,już mam dość tego nocnego wstawania:-(

ligotka ja ostatnio też mam nacisk na żebra ,ale i ryje minimum raz dziennie .

ja sie witam i do sprzątania zaraz się biorę . cały dzień zmarudzę w tych podłogach . a jutro z rana w garach ,wczoraj już gar bigosu zrobiłam :-p różnica jest straszna gotować dla 3 osób a dla 10 :-p a już nie mówię jak to wygląda w kwestii finansowej , dobrze że takich gości będę mieć co pół roku bo bym się wykończyła .

A nasze psy jaką mają tragedie bo muszą swoją kanapę oddać i przenieść się na posłanie ,już widzę ich nie zadowolenie :-D

Vive dzięki w imieniu synka :)

JA także się melduję 2w1. Na 11 jadę na IP na ktg i badanie, sprawdzimy co tam się dzieje...dziś zaczynam 5 dzień przeterminowania!

Creazy mamo, ale może warto bez nerwów porozmawiać i powiedzieć, że przydałaby Ci się pomoc, albo mąż z mamą niech pogada...jak już jest to niech Ci pomoże, no!

Agunia, jak po urodzinach?

i ja jestem...
humor mam do d....py wszystko mnie wkurza i mam już wszystkiego dość... dziś wizyta w szpitalu...

reklama
Witam nie spałam pół nocy jestem wykończona:-( wczoraj zafundowałam sobie całodzienne sprzątanko myślałam że plecy mi na pól pękna:szok: dziś leże ;... jeszcze pogoda dziś okropna. miłego dnia mamusie:-)

Do góry