reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Jedyne co zazdroszczę ciężarówką to to, ze możecie pobaraszkować z mężami a tu trzeba czekać 6 tygodni. A przed porodem nie zdążyliśmy się nacieszyć.
Niestety rana na kroczu musi się zagoić a macica oczyścić.

No, ale potem Wy też będziecie miały post.:-)

Agunia chciałam Ci jeszcze napisać, że na Klinicznej jest strasznie gorąco szczególnie na położnictwie wiec jak masz cieńszy szlafrok to sobie taki weź, bo ja miałam welurowy i tylko dużo miejsca zajmował a prawie go nie nosiłam

reklama
Witaj Rutkosia znowu wśród nas:-) Tak jakoś dziwnie było bez Ciebie:tak:
Super,że już w domku jesteś.Teraz czekamy na wieści od Ligotki;-)
Gosia no Sonia mówiła,że tam strasznie ciepło jest.Jutro wpadnę do niej na chwilkę zobaczyć.Może atmosfera szpitala małego do wyjścia zmobilizuje:happy:

No i Ligotka ma już poród za sobą.Super:-)
Gosia Piotrek mówił,żebym od razu ze sobą torbę zabrała,bo może zostanę;-)

Ostatnia edycja:
A tak z innej beczki,to mam nerwa,bo:
We wtorek syn wrócił ze szkoły z rozciętą nogą,bo wpadł na boisku na jakiś drut,dodam że przy temperaturze -12 oni grają w spodenkach krótkich na dworzu:szok:
Dziś przyjechał ze szkoły chyba ze skręconą stopą,bo na boisku pośliznął się na lodzie:crazy: Nikt nie raczył nawet mnie powiadomić.Szlak mnie trafia normalnie,bo jeszcze może trzeba będzie do szpitala jechać,żeby to sprawdzić:-(

jejku ile tu maluszków zawitało dziewczynki gratuluję Wam naprawdę tych cudów malutkich:tak: A wszystkim oczekującym mamusiom dużo cierpliwości i spokoju bo dzięki temu doczekałam mojego malego uparciuszka:tak:

No i Ligotka ma już poród za sobą.Super:-)
Gosia Piotrek mówił,żebym od razu ze sobą torbę zabrała,bo może zostanę;-)

Też tak pomyslałąm, żebyś torbę wzięła, ale przecież masz bliziutko to Ci szybko maż doniesie jakby co.:-)

A co do syna, to jakoś to ciało pedagogiczne to mało odpowiedzialne jest skoro tak puścili Ci dziecko ze szkoły i przy -12 na dworze w krótkich spodenkach grać?

reklama
No masakra normalnie z tą szkołą.
Ten syn co chodzi do podstawówki i ma ją koło domu,to jak sobie palce skręcił to musiałam po niego iść,bo nie chcieli go puścić samego,a Łukasz na Suchanino jeździ i samego go puścili :wściekła/y:

Do góry