reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

dziewczyny u mnie ostatnie dwa dni to jakis koszmar.
Wczoraj od rana Lenka strasznie brzydko kaszlala i wyladowalysmy na pogotowiu bo tylko tam przyjmowal lekarz wiec pol dnia mialam z glowy a dzis przez cala noc wymiotowala i miala biegunke wiec od rana znowu telefony i lekarze.
Przez caly dzien jadla tylko kleik ryzowy na wodzie i marchewke i pila roztwor elektrolitow i glukozy. Strasznie sie balam zeby sie nie odwodnila. Na szczescie teraz juz sie uspokoilo i mam nadzieje ze ta nocka bedzie juz w porzadku. Ja po tym wszystkim jestem wykonczona przede wszystkim psychicznie bo strasznie sie balam ze sie skonczy kroplowka w szpitalu.

reklama
Ojej, co za wirusy panują?! Współczuję takich przeżyć i zdrówka, zdrówka dla wszystkich!! Ja niestety z córką przeżyłam rotawirusa i niestety wylądowaliśmy w szpitalu (miała wtedy 6m). Nie polecam:-(

A Igor ma od piątku drugiego zęba!!!

I muszę powiedzieć, choć pewnie przechwalę ale mam od 3 dni lepsze nocki. Butla 2 razy!!! I nie wiem dlaczego, może zęby, choć nie za bardzo mi to pasuje.

A, no i mój synuś kończy dziś 8 miesięcy!!!!!

Ale malenstwa sie rozchorowaly -zycze jak najszybszego powrotu do zdrowka

Do nauki chodzenia jakis czas temu kupilam malej takie skarpetki-buciki
(w calym domu mamy panele a dzieki takiej podeszwie mala nie powina sie slizgac, maja bardzo elastyczna podeszwe, tak ze stopa pracuje w naturalny sposob )

ALLOVER HEARTS PURPLE XY4424

widzialam je rowniez na allegro

dz za odp w temacie buciów- sama juz nie wiem...z guciów zrezgnowałam - za duże :) zastanawiałam sie nad tymi paputkami -ale znalazłam kilka sprzecznych opinii w necie, wiec juz sama nie wiem, rozejrze sie za tymi skarpetkobutkami ...i przypomniało mi sie ze mój kuba miał skórzane buciki slamander - byly rewelacjne- moze ktos kojarzy czy i gdzie mozna kupić w pl?? - takie buciki ze znaczkiem salamandry...

Ostatnia edycja:
dz za odp w temacie buciów- sama juz nie wiem...z guciów zrezgnowałam - za duże :) zastanawiałam sie nad tymi paputkami -ale znalazłam kilka sprzecznych opinii w necie, wiec juz sama nie wiem, rozejrze sie za tymi skarpetkobutkami ...i przypomniało mi sie ze mój kuba miał skórzane buciki slamander - byly rewelacjne- moze ktos kojarzy czy i gdzie mozna kupić w pl?? - takie buciki ze znaczkiem salamandry...

Tak z ciekawości, gdzie znalazłaś złe opinie o paputkach? Bo ja tylko z dobrymi się spotykałam.
Znalazłam jeszcze stronę paputków (nie z allegro)
http://www.paputki.com.pl/

PS. Nie reklamuję paputków, my ich jeszcze nie mamy. W domu młody pomyka boso, a na dworze na razie i tak nie będzie chodził. Buciki kupiłam tylko na zimne dni do wózka.

fajne- zmykam hajku;-) - jutro pierwszy dzień bez pomocy - jak ja dam radę wszykowac siebie i małą do żłobka samiusieńka ....a pewno w nocy czekaja mnie z dwie pobudki...ojojoj...ciekawe ile jescze tak dam radę ;-)

reklama
Do góry