Rutkosia, a kiedy Roszek wybił sobie ząbki? duże są ubytki? mieliście leczenie kanałowe? Bo moja Ninka prawie 2 tygodnie temu, też górne jedynki.Babica jej nie upilnowała w trakcie kąpieli... nacierpiała się strasznie. Z lewego ząbka trzeba było wyciągnąć nerw, więc pewnie obumrze. Do tego się rusza więc dbamy by nie jadła nic twardego i trzymamy kciuki by się wrósł na dobre w dziąsła znowu. Jutro czeka nas miejmy nadzieję ostatnia wizyta u dentysty, będzie impregnować te 2 ząbki Nince. No i lekarz obejrzy zdjęcie rtg czy z zalążkami stałych ząbków wszystko ok.
Poza tym Nina ma chyba biegunkę, od rana zrobiła już 3 kupy, każda kolejna rzadsza od porpzedniej. tylko nie wiem od czego by to to mogło być...wcześniej też robiła więcej kupek ale myślałam, że to od leków przeciwbólowych które brała po wybiciu ząbków, ale już wróciły kupy do normy. A tu znowu...
Poza tym ok (no prócz tego że nasi przegrali u nas we Wrocławiu), mąż nie ma zleceń ostatio więc robi za Pnią domu- sprząta, gotuje. Dzięki temu mnie jest lżej jak wracam po pracy.
Pozdrowienia dla wszystkich mam w dwupaku.