Agatka160899
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny
Mam pytanie,jesli po zajsciu w ciaze pojde od razu na l4 czy pracodawca ma prawo mnie zwolnic? Umowa konczy sie koncem kwietnia. Wiec bede wtedy w 2 miesiacu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak może cię zwolnić nawet jeżeli nie pójdziesz na L4, musisz mieć skończony 12tc w dniu końca umowy, wtedy chroni cię prawo.Czesc dziewczynyMam pytanie,jesli po zajsciu w ciaze pojde od razu na l4 czy pracodawca ma prawo mnie zwolnic? Umowa konczy sie koncem kwietnia. Wiec bede wtedy w 2 miesiacu
Tak ale musisz mieć ciągłość. Nie może np. wystawić jak kończy się w piątek kolejne od poniedziałku, musi od soboty.A czy jak będę miała ciągłość l4 i mnie zwolnią to l4 będzie kontynuowane z zusu?
Pytanie - czy te 12tc jest konieczne tylko przy umowie na czas określony ,czy przy umowie na czas nieokreślony też tak to wygląda?Tak może cię zwolnić nawet jeżeli nie pójdziesz na L4, musisz mieć skończony 12tc w dniu końca umowy, wtedy chroni cię prawo.
Chodzi o to, że jeżeli kobiecie kończy się umowa przed upływem 12tc.Pytanie - czy te 12tc jest konieczne tylko przy umowie na czas określony ,czy przy umowie na czas nieokreślony też tak to wygląda?![]()