reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DariaN- z wymienionych przez Ciebie chyba wybrałabym Kaja, może ze względu na to, że rzadko spotykane a reszta wymienionych słychać co chwila...
Mój syn ma za nic odpoczynek, stuka, puka, kopie, ale ja najbardziej lubię położyć obie ręce na brzuchu i czuć jak się porusza, odbija pod prawym żebrem i stuka koło lewej miednicy, już jest takim dużym mężczyzną:-):-):-):-)
twilight- głowa do góry sama mówiłaś o porządkach ze sobą i mieszkaniu, o nerwach, dlatego nie odczuwasz, może odwrócił się dzidziuś i puka w drugą stronę:) mnie tez zakuło przy przeciąganiu, ale obstawiam, że za mocno naciągnęłam ścięgno które i tak ma ciężko:(

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mała tak się tam na dole kotłuje, że czuję się jak by mi się gazy zbierały :-D

kotłuje się to świetne słowo:-D mój ostatnio pod prawymi żebrami imprezy urządza:-)

A mója dziecina wczoraj tylko rano troszkę kopała i cisza. O godz. 18 już dzwoniłam do męża i chciałam na pogotowie jechać, bo nasza córcia bardzo duuużo i mocno kopie, a tu nic... Skończyliśmy rozmawiać, wstaję z fotela i chciałam iść się obmyć i na pogotowie, a tam Kornelka, jak na zamówienie zaczęła koncert. A byłam taka przestraszona:baffled:

nie ma się co stresowac jak jest spokój w brzuszku...dzidzia też śpi...układa się tak, że słabo czujemy albo w cale musimy dać jej czas... ja moje dzisiaj też słabiej czuje...ale czuje i to jest ważne :-)

Ja też melduję, że moja chyba-córa dała o sobie znać. Zjadłam obiadek siadłam przy kompie i BUCH! No więc mnie też ominie wizyta w szpitalu :-)

A mnie maly po jelitach boksuje ! Auuuaaa... Ale mimo iz pobolewa cieszy ;-)

Twilight - no i widzisz, suuper, jejj jak się cieszę,że maleństwo zaszalało
ania - po jelitach ałłłł, to, to musi być szłowe
mamcia 86 - widzisz jakie te nasze maleństwa pocieszne - wiedzą czego mamusie potrzebują:)
nadalka - heh mam czasami podobne wrażenie :):)

No więc już teraz dziewczynki mohje kochane mogę sie pochwalić ze moja dzidzia WKOŃCU dała o sobie znać ;)) i wszystko gra ;) W końcu sie doczekałam
:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry