DariaN
Fanka BB :)
nadalka chyba waliła hehehe 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
nadalka chyba waliła hehehe![]()
wiem wiem i dlatego hihihhitak byłaś nastawiona negatywnie na lekarza że nic ci znów nie powiedzą że jeszcze nie możesz się przestawić no ale przecież to dopiero kilka godzin od tej wiadomości minęło więc wybaczalne
Iga?? śliczne imię
(uważaj tylko żeby nie podczytywała że mama pisze o niej ono !!!!hehehehe
![]()
Moje ostatnio siedzi cicho. Nic nie kopie. :-( Jeszcze się nie martwię, ale jak dziś nie poczuję to chyba pojadę do szpitala sprawidzić, czy wszystko gra :-( Zwłaszcza, że wczoraj jak wstawałam z podłogi po rozciąganiu to strasznie mnie brzuch zakłuł :-(