reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Lekarze godni polecenia, przychodnie itp (albo godni odradzenia....)

zgred

Maj 06, Maj 07...
Miasto
Gdańsk
Witojcie

Skoro łączy nas miejsce zamieszkania może podzielimy siędoświadczeniami ze służbą zdrowia?

Byłam na pobraniu krwi w laboratorium Bruss w szpitalu MSWiA. To jest na Kartuskiej troszkę dalej niż Wojewódzki po tej samej stronie. Wejście z boku, trzeba obejść dookoła szpital Robią ze skierowań i bez skierowań (prywatnie). Z dwulatkiem byłam. Szukałam miejsca gdzie pilęgniarka będzie mieć doświadczenie z dziećmi bo niestety już różne sceny widziałam, nieraz pielęgniarka bez doświadczenia z dziećmi była bardziej spocona niż dziecko... Ale tutaj było bardzo fajnie. Panie mają doświadczenie z dziećmi jestem bardzo zadowolona. Wkłuła się za pierwszym razem i bardzo fajnie do dizecka zagadała. Poradziły żeby przychodzić około godziny 10-11 wted najmniejszy ruch.

Pozdrawiam

Agnieszka

reklama
A propos kłucia dzieci - bardzo polecam przychodnię na Morenie - taka duża przy Potokowej - pobierają krew z palca, praktycznie bezboleśnie :tak:

to ja mogę polecić pediatrę - dr Borostowska, przyjmuje w Polmedzie na Zaspie. Strasznie ma nieprzyjazny wyraz twarzy, nigdy się nie uśmiecha, ale baaaardzo dokładnie bada małą za każdym razem, bez problemu daje skierowania na wszystkie badania, na spokojnie tłumaczy i jest bardzo pomocna.

hej dziewczyny,
szukam w trójmieście dobrego laryngologa i alergologa...
może macie sprawdzone namiary na RUM bądż prywatnie...

czy któraś z Was robiła może TK bądż rezonans głowy dziecka???
właśnie też interesuje mnie, gdzie w 3-city cóś takiego robią...

cieplutko pozdrawiam...

Na oruni w nadmorskim centrum medycznym znajdują się wszyscy specjaliści.
W szczególności polecam pediatrę Dr.Mik która jest miła,sympatyczna i potrafi wszystko wytłumaczyć

Jeśli mogę polecić to bardzo fajna jest pani doktor Kaczorowska hematolog na oddziale onkologii i hematologi w AM na Dębinkach ma podejście do dzieci potrafi wytłumaczyć co konkretnie dolega dziecku i to nie językiem fachowym ale prosto po ludzku. Moja mała zachorowała mając 1,5 roku i naprawde gdyby nie pani doktor i jej pomoc w znalezieniu odp leków (w Niemczech) nie wiem czy moja księżniczka byłaby dzisiaj z nami

Ja mogę polecić laryngolog dr Wrzosek przyjmuje na Jaskólczej w Eter-medzie- miła i zna się na tym, a jeśli chodzi o ginekologa to dr Stencel pracuje w In-Victa,a wcześniej pracował w szpitalu Wojewódzkim, jest fachowy i dokładny nie "zlewa" problemow, na wszystkie pytania odpowie, naprawde polecam.Ja jestem osobą dociekliwa i wszystko chcem wiedziec, wiec trudny ze mnie pacjent.

Ja mogę polecić laryngolog dr Wrzosek przyjmuje na Jaskólczej w Eter-medzie- miła i zna się na tym, a jeśli chodzi o ginekologa to dr Stencel pracuje w In-Victa,a wcześniej pracował w szpitalu Wojewódzkim, jest fachowy i dokładny nie "zlewa" problemow, na wszystkie pytania odpowie, naprawde polecam.Ja jestem osobą dociekliwa i wszystko chcem wiedziec, wiec trudny ze mnie pacjent.

Adama Stencel poznałam, nie przyjmuje on prywatnie w Osowie?
Rzeczywiście jest bardzo rozmowny i to jest u niego fajne.

Nie wiecie kiedy należy zapisać się do szkoły rodzenia?
Zajęcia w szkole rodzenia rozpoczyna się między 20, a 26 tygodniem ciąży.

reklama
Do góry