reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

Tatuś chciałby synka , ja zreszta też mysle o chłopcu ale strasznie boimy się tak bardzo nastwić na konkretną płeć i zeby być mile zaskoczonym mówimy ze w brzuszku siedzi dziewczynka:tak: To nie jest zdrowe podejście i wiem ze jak bedzie dziewczynka to bedziemy ja kochać najbardziej na swiecie wiec zupełnie nie wiem po co robimy taki cyrk z tą płcią.:wściekła/y:

Ogólnie to jestem zła na siebie samą bo popadam w jakieś stereotypy, że pierwszy syn , bo taka duma dla ojca i chłopak to zawsze chłopak. Najważniejsze aby było dziecko zdrowe i aby z porodem udało nam się bez komplikacji. Reszta nie ma znaczenia:-)

reklama
Będzie syn :-)
No cóż jest duże prawdopodobieństwo, a następne USG ma tylko stan już stwierdzony potwierdzić.
Tatuś dumny, dziadkowie płaczą....
A ja w dalszym ciągu myślę, żeby zdrowe było, żeby zdrowe było...

Chyba nikogo nie pominęłam?
DOrzuciłam kolejne wiesci po wizytach USG, pomimo brau na liście (Mruczka, Jedyneczka, Supcio, MAdzia...) Mamy prawdopodobnie 7:3 dla chłopaczków :tak:

to czekamy na kolejne wiadomości... Niedługo się okaże jeszcze że dziewczyny rządzą ;-) Madzik- JAk wszyscy CI obstawiają dziewczynę... ale ruletka ;-) Atabe wszyscy obstwawiali chłopaka, a tu proszę... no chyba że przy porodzie niespodzianka będzie ;-)

reklama
Do góry