reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

reklama
byłam wczoraj na usg (16tydz) i lekarz stwierdził, że on nawet nie próbuje patrzeć, jaka płeć, bo w tym wieku jeszcze bardzo dużo przekłamań jest, czsto wargi sromowe u dziewczynek są tak spuchnięte, że wyglądają jak jajeczka :p
Tak więc, czekamy do połówkowego :)

tak na ostatnim usg udało sie podejżeć ;-)
:-) no to fajowo-wiem jaka to radosc :)

tweenie ja wiem ze jest mozliwosc pomylki zwlaszcza w tak wczesnej ciazy jak np u mnie, mimo ze gin powiedzial ze jest NAPRAWDE MALA SZANSA ZE Z TEGO CHLOPCA NAGLE ZROBI SIE DZIEWCZYNKA. niemniej jak bedzie pomylka to sie nie zmartwie, o nie nie :happy2::-)

ja też bym nic nie miała przeciwko, ale skoro taka jego polityka, to cóż...
Jeszcze tylko 4tyg i połówkowe. Chociaż gin mówiła ostatnio, żebym robiła w 22 tyg, nie wcześniej. Hmm, zastanawia mnie to teraz...

ja też bym nic nie miała przeciwko, ale skoro taka jego polityka, to cóż...
Jeszcze tylko 4tyg i połówkowe. Chociaż gin mówiła ostatnio, żebym robiła w 22 tyg, nie wcześniej. Hmm, zastanawia mnie to teraz...
ja chyba tez tak sie umowie na 3D polowkowe: 22-23 tydz :tak:

byłam wczoraj na usg (16tydz) i lekarz stwierdził, że on nawet nie próbuje patrzeć, jaka płeć, bo w tym wieku jeszcze bardzo dużo przekłamań jest, czsto wargi sromowe u dziewczynek są tak spuchnięte, że wyglądają jak jajeczka :p
Tak więc, czekamy do połówkowego :)

my bylismy w 17 tyg na 3d- lekarz widział siusiaczka, no niby coś tam jest, ale tak jak mówisz, to mogą być powiększone wargi, więc mimo ogromnych chęci, z zakupami dla malucha jeszcze się wstrzymuję;-)

reklama
Do góry