Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Super ze sie podobaja :-) Wklej swojego Grzesia nam..buziaczku ładna dziewczynka ,fajne zdjęcia to i komentarzyk musi być:-);-)Bardzo mi się podobają zdjęcia Blani![]()

Hmmm nie mam pojecia dlaczego nie moglyscie dodac komenatrza...hmm moze dlugo pisalyscie , i kod wygasl? hmmm albo nie podpisalyscie sie lub emaila nie wpisalyscie ...hmm bardzo dziwne sprobujcie jeszcze raz, by zobaczyc czy naprawde sie nie da ...a pisalo cos ze nie mozna dodac czy jak ??Buziaczku ja też nie dałam rady wstawić komentarza
Tak Karolinka ma rude włoskito po mamie
Mój mąż zawsze marzył o rudej córeczce,no i ma;-)Kiedyś nie lubiłam swojego koloru,ale teraz go uwielbiam:-)

dziwna sprawa
dzis stronka nie dziala bo jest w przebudowie ale jak zacznie dzialac to zapraszam ....by znalesc przyczyny ?
sorryy..Heheh domyslam sieWszystkie dziewczynki sliczne. Beda mieli nasi chlopcy w czym wybierac.:-)
Buziaczku i ja bylam wczoraj na stronce Blani, ale nie udalo mi sie zostawic komentarza. Nie wiem, dlaczego.Ale pewnie sie domyslasz, co chcialam napisac...
![]()
;-)
zapraszam jeszce raz , sprobowac zostawic moze serwer byl przeciazony naprawde nie wiem co sie stalo dziewczyny , przepraszam :-(
, szybciutko