reklama

Lipcowa galeria

reklama
Buziaczku ładna masz córe:tak:

Kurcze nie moge sie nadziwic ze Wasze malenstwa juz tak śmigaja,moja Amela siedzi jak ja posadze ale sama nic nie próbuje.A powiedzcie mi z jakiej pozycji Wasze dzieci same siadają? z brzuszka? jak to robią?

czesc dziewczyny

świetnie Julek i Blania stoją ;-) z tym,że nie wiem czy to tak do końca dobrze, mój Igor też się rwie do stania przy każdej okazji, ale przedwczoraj byłam w poradni rehabilitacyjnej na kontroli i pani dr katergorycznie zabroniła pozwalać na stawanie, bo na tym etapie to może tylko zaszkodzić i potem będzie mieć problemy ze stópkami.
Igor siedzi przyzwoicie jak na swój wiek (gdzie pediatra stwierdziła, że niby się do tego jakoś nie rwie -> bo rwie sie do stania niestety) . Zalecenia jakie otrzymaliśmy to zachęcanie młodego do raczkowania , co wzmocni miesnie grzbietu :-)

zalaczam dzisiejsz fotki

Załączniki

• Igor 15 luty 003.jpg
    Igor 15 luty 003.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 48
  • Igor 15 luty 004.jpg
    Igor 15 luty 004.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 49
  • Igor 15 luty 005.jpg
    Igor 15 luty 005.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 44
Ale Wasze dzieciaki ładnie raczkują:-DKarolina będzie chyba wcześniej chodzić niż raczkować:eek::-DOna sama stoi już od jakiegoś miesiąca.Ale nam ortopeda na to pozwolił:baffled::sorry::-)

reklama
To Julek w swoich pierwszych bokserkach (nie mogłam się oprzeć kupując dla męża na walentynki są takie słodkie:-D)

A to prezent walentynkowy od taty (pierwsze klocki)na razie bardziej fascynuje worek.
Grzesiu pewnie śpiewał mamusi sliczną piosenkę o miłości z okazji Walentynek:-D
Albo krzyczał aaaaaaaaaaaaaaaale nuda:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry