• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowa galeria

reklama
Agnes sliczne zdjecia.Ale masz przystojniaka!

Moje oblicza usmiechu

8b9jxpl.jpg
7yek46u.jpg
6yb5phg.jpg

Umie podniesc sie na piastkach:tak:

7w8z6oi.jpg

Sliczne wszystkie dzieciaczki.
A teraz po kolei:;-):-D

Buziaczku to ze masz sliczna coreczke, nie musze ci mowic, bo wszyscy ci to mowia. Ale jednak sie powtorze -ona jest naprawde sliczniutka.:-)

Kasiulec masz super pilkarza! Boski chlopiec.:tak:

Agnes wszyscy slicznie wygladaliscie na chrzcinach, a szczegolnie Igorek.:tak::-)

Anka Laura cudownie sie usmiecha. I widze, ze juz zaczyna dbac o swoja kondycje -juz probuje robic pompki na piastkach.:-D

Mia Lucja ma bardzo fajne waleczki. Wyglada przeuroczo. Po prostu chcialoby sie ja schrupac.;-):-)

czy kogos ominelam?:confused: Mam nadzieje, ze nie.:-)

Blania tez dzis na golasa paradowala :tak::tak::tak:a teraz juz taka padnieta jest ze nie ma nawet sily zjesc :-D:-D ale ta Mama meczy biedne dzieciatko .

Dziekuje Asiulinko ;-)

Mia - Lucia robi to samo co moja dzidka , raczka w busce a czy podczas kapieli tez ja wklada i ssie wode z niej ????:-p:-D bo blania tak i kosztuje pianki:shocked2::sorry2:

oj Łucja gdyby mogła to by nie wyjmowała rączek z buźki! W wodzie,podczas ubierania, bawienia, podnoszenia,leżenia i w ogóle wszędzie i zawsze ręka- buzia;łapanie języka albo najlepiej komuś wsadzić do buzi , nosa lub dziadkowi w wąsach pogmerać;-)! Jest naprawdę niemożliwa a wodę zasysa jakby nigdy nie piła i nie przeszkadza jej nawet mydło!A może właśnie z mydłem bardziej Lulce smakuje- w końcu coś innego a nie tylko mleko,mleko,mleko(no!czasem sie też herbatki zdażają,bananek,jabłuszko...;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry