jasmina111
Fan(ka)
dla Juleczka, duzo duzo zdrowka
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)
W końcu mieszkanie służbowe mąż dostał
Tylko ze nie wyobrażam sobie pakowania tego wszytkiego razem z Grzesiem:-(No ale będzie trzeba sobie poradzić
Gratulujemy mieszkania.:-)Tylko teraz ta przeprowadzka to dopiero wyzwanieDziś sie naspacerowaliśmy że szok:-)Dowiedziałąm się że czeka nas przeprowadzkaW końcu mieszkanie służbowe mąż dostał
Tylko ze nie wyobrażam sobie pakowania tego wszytkiego razem z Grzesiem:-(No ale będzie trzeba sobie poradzić
Coś ostatnio cichutko na naszym wątku się zrobiło![]()
.Myślę że dacie radę a Grzesiu wszystkiego dopilnuje
Dziękujemy:-)Teraz wynajmujemy a dostaliśmy z wojska mieszkanie też na wynajem ale na innych zasadach-mniej płacić będziemy:-)Grześ dopilnjeGratulujemy mieszkania.:-)Tylko teraz ta przeprowadzka to dopiero wyzwanie.Myślę że dacie radę a Grzesiu wszystkiego dopilnuje
Oj wiele bym dała żebyśmy My tez mogli się w końcu wyprowadzić od teściowej.
Najlepsze jest to że w zeszłym roku w czerwcu też się przeprowadzaliśmy jak w ciązy byłam
Jakoś radę dałam to i teraz dam
Njagorsze to pakowanie jest
My też się naspacerowaliśmy:-)Testowaliśmy spacerówkę i powiem Wam że jest bardzo fajnaBardzo lekka a stabilna,łatwo się prowadzi i nawet po dziurach nieżle sobie daje rade.;-)
Katrinm gratuluję przeprowadzkidacie radę.

boje sie tylko pakowania
bo mam tego mnostwo... noi jakis czas nas nie bedzie bo internet nam beda przenosic wiec na to sie troszke czeka ...
:-(, prosze pomozcie mi na co mam zwrocic uwage, macie juz jakies ...na co patrzylyscie przy zakupie? a moze z jakiejs jestescie nie zadowolone 
ja wiem ze mam kupic lekka, ze srednimi kolkami, i z oparciem rozkladajacym sie gdy Blania usnie by mogla sie polozyc....a na cos jeszcze zwrocic uwage? na kosz na zakupy? a moze na kolor ciemniejszy bo bedzie sie brudzil? hmmmm by mial bude? parasolke?ehhh ciezko bedzie 
raczkuje bardzo szybko , za mna chodzi, siada sobie ladnie , wspina sie po wszystkim ...lozeczko obnizylismy juz ...stala stala w miejscu a teraz jak ruszyla to chce juz chodzic 
a jak jej wloski szybko rosna teraz huhu ....chorobsko poszlo w niepamiec ...i szarzuje male tornado.
Dobrze że Blania juz wyzdrowiała:-)I robi naprawdę duże postępy:-):-)Super