paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
w końcu chwila wytchnienia
julia spi nareszceie jakas taka marudna dzisiaj ale to chyba przez ten upal?! juz w niedzielle robimy roczek
niestety miesiac wczesniej ale trudno zobaczymy jak wypadnie wszystko opisze po niedzieli sukienusie juz mamy torcik tez
tylko tych zabkow brak!!! dziewczyny dajecie swoim ma;uchom wit.d3?
) Brauna,ona zamiast nożyków ma folię tnącą,która starcza przy goleniu co drugi dzień na rok,potem trzeba wymienic a to prawie tyle co nowa maszynka
.Fajne jest to,że posiada trymer do podcinania baczków.Mój używa teraz Gillete Mach 3 Turbo z wymiennymi ostrzami i jest zadowolony,wymienia co 2 m-ce(czytaj,jeszcze ja używam;-)).
tej takiej z ta folią czy może ta z tymi głowicami bo nie wiem na jakiej zasadzie działa oraz jak sie sprawuje.
papa
przełozyli na jutro...a jutro to nie obejze bo bede w podrozy:-( kurczaki jak zwykle....akurat jutro.
Dziś chyba miał z 3 sceny histerii (bo inaczej to raczej nie można nazwać)-płacz, a w zasadzie krzyk, pisk itp. no i obrażony na cały czas. Zaczął mnie bić (my jego nie bijemy), najgorsze, że chce też udeżyć Grześka. Nie wiem, czy to zazdrość,czy to taki wiek, albo... już nie wiem co.