Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) Już wypędziłam moich chłopaków na spacer i zakupy. A sama, zamiast robić coś pożytecznego, zasiadłam przed kompikiem. 
Ale co tam, czasem trzeba się odpocząć.
Pewnie bym ciągle myślała co robią, jak sobie radzą itp. Ale czasem jest potrzebna chwila wytchnienia i tylko dla siebie.
Maćka zostawialiśmy na weekend u moich rodziców i nie było problemów. A z Grzesiem jest trudniej, bo on ciągle cycusia.
I obawiam się, że z nim może być trudniej, bo on to ciągle ze mną i nie przyzwyczajony, że nie ma mamusi.
Nie lubie jej zostawiac bo wtedy czuje sie jakby ja odpychala ...albo zostawila gdzies ..nie wiadomo gdzie ...to jest straszne uczucie czy to kiedys minie?? czy juz zawsze bedzie mi ciezko sie z nia rozstawac??:-( teraz wesele juz w czwartek wyjezdzam i na 4 dni zostawiam mala z dziadkami (juz strasznie przezywam to)ale przeciez nic jej sie nie stanie wiem o tym no ale ...Witam w słoneczny poranek :-)
Buziaczku Ty masz tak samo jak ja ... mąż chce gdzieś wypad zrobić na domek ale bez dzieciaczków no wiesz takie sam na sam ;-)z jednej strony brakuje mi takiej odskoczni ale jakoś nie mogę ..
Dziewczyny co dziś porabiacie ?
zawsze ten niepokoj jest w sercu. Wierm jak sie czujesz siedzac sama w domu bo ja tak mam caly tydzien ...A my dziś z Karolinką znowu cały dzień same w domku siedzimy. Mąż poszedł na 16 godz. do pracy.Ale mnie to wkurza. A jutro ma pierwszy wolny dzien od 3 tygodnifajna praca nie ma co. Tak więc jeszcze troche chce tam popracować,no a potem planujemy jakis mały interesik, bo żeby jak się tyle pracuje to przynajmiej mieć z tego pieniądze a nie tak jak teraz.
Buziaczku ja też bez Karolinki nigdzie bym nie pojechała.Do tej pory najdłużej byłam bez niej na weselu od 21 do 2 w nocy i cały czas o niej myślałam,martwiłam się itp. No ale wszystko było oczywiście ok tylko ja taka przewrażliwiona jestem.
Ja myślę że już najwyższa pora dla mnie na drugie dziecko:-)ma się swoje lata![]()
nawet nie ma do kogo buzi otworzyc 

pewnie dopiero zycie sie zaczyna u Ciebie a Ty Kochana mowisz ze juz masz swoje lata
:-)
kazdy wiek ma swoje piekne chwile ;-)
jak bedziesz chodzila o lasce to wtedy mozesz powiedziec zemasz swoje lata :-)
Kochana Ty to juz maszAgo wiem cos o siedzeniu samej w domku mój mąz też pracowity czasem nawet na pare dni wyjeżdża ...
o fajnie że myślisz o następnej dzidzi ja już niestety ten rozdział zamknełam no chyba że w totka wygram :-) pozdrawiam
3 skarbki swoje swietnie
:-);-)
;-)

Ja nawet swojego nie moge wyslac na spacer bo cos sie zachmurzylo i kropi deszcz , ale fajnie ze mozecie spedzic dzien rodzinnieCześć dziewczynki.:-)
My dziś (mam nadzieję) spędzimy rodziny dzień.:-) Już wypędziłam moich chłopaków na spacer i zakupy. A sama, zamiast robić coś pożytecznego, zasiadłam przed kompikiem.
Ale co tam, czasem trzeba się odpocząć.
Buziaczku a mi się marzy wyjazd bez dzieci.Pewnie bym ciągle myślała co robią, jak sobie radzą itp. Ale czasem jest potrzebna chwila wytchnienia i tylko dla siebie.
Maćka zostawialiśmy na weekend u moich rodziców i nie było problemów. A z Grzesiem jest trudniej, bo on ciągle cycusia.
I obawiam się, że z nim może być trudniej, bo on to ciągle ze mną i nie przyzwyczajony, że nie ma mamusi.
Agga podziwiam Cię, że już chcesz drugie dziecko.:-) Bo choć uwielbiam chwile jak słyszę jak Maćko z Grześkiem się razem śmieją, bawią lub razem cos kombinują, to nie będę ukrywać, że bywa ciężko i nie mogę się doczekać września (kiedy to Maciuś pojdzie do przedszkola).![]()
;-)

:-( takei dziwne mysli mam ....czy to normalne? czy juz mam bzika jak to mowi moj Maz?
Uuuuu ale stara kobieta jestes o ja cieBuziaczku ja mam już prawie 25 lat. A mój mąż prawie 31
Też się na biznes nie możemy zdecydować:-)Ale coś wykombinujemy nie ma wyjscia

myslalam ze juz masz okolo 40 ze tak piszesz ze czas na ciebie ...pomyslalam ze goni cie menopauza. 

hahahahaha 

?Ja 27,stare w lipcu 30 kończy;-)
.
.A najważniejsze jest to,że nikt na mnie nie zarabia(poza samą firmą)bo sama się zarejestrowałam
,bez żadnych pośredników,jak to jest w innych firmach kosmetycznych
.